Συνεργασία του Φεστιβάλ Ολύμπου με το ΤΕΙ Κατερίνης

Έναν αξιόλογο και πρωτοποριακό εκπαιδευτικό φορέα, το τμήμα Διοίκησης και Συστημάτων Εφοδιασμού (logistics)  του παραρτήματος Κατερίνης του Τεχνολογικού Εκπαιδευτικού Ιδρύματος (Τ.Ε.Ι.) Κεντρικής Μακεδονίας, βρίσκει αρωγό και συμπαραστάτη ο Οργανισμός Φεστιβάλ Ολύμπου (ΟΡ.ΦΕ.Ο), στις πρωτοβουλίες του  για εξωστρέφεια και ευρύτερη κοινωνική αποδοχή.
Αντιπροσωπεία του διοικητικού συμβουλίου του ΟΡ.ΦΕ.Ο. αποτελούμενη από τους Γρηγόρη Παπαχρήστο (πρόεδρο), Νικόλαο Πασχαλούδη (γενικό γραμματέα) και Περικλή Χατζηγιάννη (υπεύθυνο επικοινωνίας), επισκέφθηκαν το μεσημέρι της Τρίτης 7 Φεβρουαρίου 2017, το  Τ.Ε.Ι. Κατερίνης.
Μέσα σε ιδιαίτερα ευχάριστο και φιλικό κλίμα έγιναν ιδιαίτερα δεκτοί από τον πρόεδρο του Ιδρύματος Δημήτριο Τριανταφύλλου, ο οποίος και στο παρελθόν έδειξε έμπρακτα την αγάπη και συμπαράσταση του στις πρωτοβουλίες του Φεστιβάλ Ολύμπου.
Άλλωστε το Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα Κατερίνης εκ των πραγμάτων θεωρείται επιστημονικός σύμβουλος του ΟΡ.ΦΕ.Ο., ρόλο που εξελίσσει και αναπτύσσει τελευταία ακόμα περισσότερο. Η προ τετραετίας έρευνα για την ταυτότητα του Φεστιβάλ Ολύμπου που πραγματοποίησε το συγκεκριμένο ίδρυμα, αποτέλεσε σημαντικό εργαλείο στην λειτουργική πορεία του οργανισμού.
Οι δύο πλευρές επικέντρωσαν τη συζήτηση γύρω από διεύρυνση της συνεργασίας τόσο με νέα επιστημονική έρευνα, όσο και την καταγραφή και αξιοποίηση των μέχρι τώρα δεδομένων από την πολύχρονη διαδρομή του Φεστιβάλ Ολύμπου.
Το πόσο ικανοποιημένοι είναι οι θεατές, τι περιμένουν και επιζητούν από τον ΟΡ.ΦΕ.Ο., αλλά και η κοινωνική του αποδοχή καθώς και η ενσωμάτωση του στον ιστό της Πιερίας, αποτελούν μέρος του ερωτηματολογίου της νέας έρευνας του Τ.Ε.Ι. Κατερίνης που θα υλοποιηθεί με τη συνεργασία των εκπαιδευτών, των φοιτητών αλλά και των εθελοντών του φεστιβάλ.
Σημαντική παράμετρος και οι απόψεις των διπλωματικών αποστολών από τις μέχρι τώρα δέκα τιμώμενες χώρες που φιλοξενήθηκαν  παράλληλα με το καλλιτεχνικό πρόγραμμα του Φεστιβάλ Ολύμπου.   Το επιστέγασμα της συνάντησης και συνεργασίας ΟΡ.ΦΕ.Ο. με τον επιστημονικό του συνεργάτη, το Τ.Ε.Ι. Κατερίνης.
Ότι το Φεστιβάλ Ολύμπου είναι υπόθεση όλων.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΓΕΝΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
22 Νοέμβριος 2017, 14.05
2017-11-22-12-07-14Αρχαιολόγοι ανακάλυψαν τα ερείπια ενός κάστρου 3.000 ετών στον πάτο της λίμνης Βαν - Η τοποθεσία, τα ευρήματα και οι αρχαίοι πολιτισμοί που αναπτύχθηκαν...
22 Νοέμβριος 2017, 14.03
bloomberg--------21--- Η καταιγίδα που προκάλεσε τον θάνατο 21 ανθρώπων στην Ελλάδα ήταν ένα φαινόμενο τροπικού είδους που αναπτύχθηκε στα ύδατα της Μεσογείου και...
22 Νοέμβριος 2017, 14.01
-17--------- Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, η 17χρονη -που έχει κάνει και απόπειρα αυτοκτονίας πριν έναν χρόνο-, εκμυστηρεύτηκε τα όσα άσχημα της συνέβαιναν στην ψυχολόγο...
real-estate
pharmacy
ktel
phones
steile-arthro
astra
san-simera
Ο ΚΑΙΡΟΣ
ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΤΩΡΑ ΣΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ