Χριστουγεννιάτικη γιορτή στο Κ.Η.Φ.Α.Α.

Στις 23 Δεκεμβρίου 2016 το Κέντρο Ημερήσιας Φροντίδας Ανοϊκών Ασθενών (Κ.Η.Φ.Α.Α.) διοργάνωσε τη Χριστουγεννιάτικη γιορτή του, παρουσία των μελών, των συγγενών και των φροντιστών τους, καθώς και του προέδρου του Συλλόγου Μικρασιατών Πιερίας (στα πλαίσια της αρωγής προς τις δράσεις του Κ.Η.Φ.Α.Α.).
Πριν την έναρξη της εκδήλωσης, το μήνυμα αγάπης του νεογέννητου Θεανθρώπου και ευχές για καλές γιορτές, απηύθυναν η Προϊσταμένη κ. Πετρίδου Χριστίνα και ο Επιστημονικά Υπεύθυνος κ. Μπερεδήμας Παναγιώτης.
Τη γιορτή πλαισίωσε η χορωδία του Συλλόγου Φίλων του τέως Ψ.Ν.Π.Ο. «Αλκυονίδα», όπου έψαλλε τα Χριστουγεννιάτικα κάλαντα, ενώ κάλαντα και παραδοσιακά τραγούδια, συνοδεία αρμόνιου, παρουσίασε και η χορωδία των μελών του Κ.Η.Φ.Α.Α., βγάζοντάς μας από την καθημερινότητα και αλλάζοντας την ψυχική μας διάθεση. Τέλος, μέλη του Κ.Η.Φ.Α.Α. απήγγειλαν Χριστουγεννιάτικα ποιήματα.
Αφού κεράστηκαν όλοι με εδέσματα από τον πλούσιο μπουφέ (προσφορά του προσωπικού), στη συνέχεια εκπρόσωποι της «Αλκυονίδας», δώρισαν  από μία κούπα, σε όλα τα μέλη του Κέντρου.
Το Κ.Η.Φ.Α.Α., στεγάζεται στις εγκαταστάσεις του παλαιού Γ.Ν.Κ., λειτουργεί από Δευτέρα ως Παρασκευή, κατά τις πρωινές ώρες και παρέχει, ΔΩΡΕΑΝ υπηρεσίες υψηλού επιπέδου, από εξειδικευμένους επαγγελματίες υγείας, με εμπειρία ετών στις ανοϊκές διαταραχές και σε προβλήματα μνήμης (Πληροφορίες: στο τηλέφωνο: 2351046910 κ. Πετρίδου Χριστίνα).
Η Προϊσταμένη του Κ.Η.Φ.Α.Α. Πετρίδου Χριστίνα
Ο Διοικητής του Γ.Ν.Κ. Μυστρίδης Ανέστης

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΓΕΝΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
13 Απρίλιος 2018, 12.56
power-of-love------------instagram-Το κοινό τους θέλει μαζί! Η Αθηνά Χρυσαντίδου και ο Δώρος Παναγίδης είναι ένα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια του Power of love, γι'αυτό και η ανάρτηση...
13 Απρίλιος 2018, 12.50
---------7--------pics Η θάλασσα ξέβρασε τη νεκρή φάλαινα στη Σαντορίνη. Το μήκος της ξεπερνούσε τα 9 μέτρα. Οι νέες εικόνες από το Ακρωτήρι κάνουν το γύρο του...
13 Απρίλιος 2018, 12.47
--15------------21- Δεκαπέντε χρόνια συμπληρώνονται σήμερα από την τραγωδία που συγκλόνισε πανελλήνιο, όταν 21 16χρονοι μαθητές, από το Μακροχώρι Ημαθίας, άφησαν την...
real-estate
pharmacy
ktel
phones
steile-arthro
astra
san-simera
Ο ΚΑΙΡΟΣ
ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΤΩΡΑ ΣΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ