Χριστουγεννιάτικη γιορτή στο Κ.Η.Φ.Α.Α.

Στις 23 Δεκεμβρίου 2016 το Κέντρο Ημερήσιας Φροντίδας Ανοϊκών Ασθενών (Κ.Η.Φ.Α.Α.) διοργάνωσε τη Χριστουγεννιάτικη γιορτή του, παρουσία των μελών, των συγγενών και των φροντιστών τους, καθώς και του προέδρου του Συλλόγου Μικρασιατών Πιερίας (στα πλαίσια της αρωγής προς τις δράσεις του Κ.Η.Φ.Α.Α.).
Πριν την έναρξη της εκδήλωσης, το μήνυμα αγάπης του νεογέννητου Θεανθρώπου και ευχές για καλές γιορτές, απηύθυναν η Προϊσταμένη κ. Πετρίδου Χριστίνα και ο Επιστημονικά Υπεύθυνος κ. Μπερεδήμας Παναγιώτης.
Τη γιορτή πλαισίωσε η χορωδία του Συλλόγου Φίλων του τέως Ψ.Ν.Π.Ο. «Αλκυονίδα», όπου έψαλλε τα Χριστουγεννιάτικα κάλαντα, ενώ κάλαντα και παραδοσιακά τραγούδια, συνοδεία αρμόνιου, παρουσίασε και η χορωδία των μελών του Κ.Η.Φ.Α.Α., βγάζοντάς μας από την καθημερινότητα και αλλάζοντας την ψυχική μας διάθεση. Τέλος, μέλη του Κ.Η.Φ.Α.Α. απήγγειλαν Χριστουγεννιάτικα ποιήματα.
Αφού κεράστηκαν όλοι με εδέσματα από τον πλούσιο μπουφέ (προσφορά του προσωπικού), στη συνέχεια εκπρόσωποι της «Αλκυονίδας», δώρισαν  από μία κούπα, σε όλα τα μέλη του Κέντρου.
Το Κ.Η.Φ.Α.Α., στεγάζεται στις εγκαταστάσεις του παλαιού Γ.Ν.Κ., λειτουργεί από Δευτέρα ως Παρασκευή, κατά τις πρωινές ώρες και παρέχει, ΔΩΡΕΑΝ υπηρεσίες υψηλού επιπέδου, από εξειδικευμένους επαγγελματίες υγείας, με εμπειρία ετών στις ανοϊκές διαταραχές και σε προβλήματα μνήμης (Πληροφορίες: στο τηλέφωνο: 2351046910 κ. Πετρίδου Χριστίνα).
Η Προϊσταμένη του Κ.Η.Φ.Α.Α. Πετρίδου Χριστίνα
Ο Διοικητής του Γ.Ν.Κ. Μυστρίδης Ανέστης

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΓΕΝΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
22 Νοέμβριος 2017, 14.05
2017-11-22-12-07-14Αρχαιολόγοι ανακάλυψαν τα ερείπια ενός κάστρου 3.000 ετών στον πάτο της λίμνης Βαν - Η τοποθεσία, τα ευρήματα και οι αρχαίοι πολιτισμοί που αναπτύχθηκαν...
22 Νοέμβριος 2017, 14.03
bloomberg--------21--- Η καταιγίδα που προκάλεσε τον θάνατο 21 ανθρώπων στην Ελλάδα ήταν ένα φαινόμενο τροπικού είδους που αναπτύχθηκε στα ύδατα της Μεσογείου και...
22 Νοέμβριος 2017, 14.01
-17--------- Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, η 17χρονη -που έχει κάνει και απόπειρα αυτοκτονίας πριν έναν χρόνο-, εκμυστηρεύτηκε τα όσα άσχημα της συνέβαιναν στην ψυχολόγο...
real-estate
pharmacy
ktel
phones
steile-arthro
astra
san-simera
Ο ΚΑΙΡΟΣ
ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΤΩΡΑ ΣΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ