Εντυπωσίασε στα Φάρσαλα η Ορχήστρα Νέων Δίου

ΤΡΑΓΟΥΔΗΣΕ ΜΕ ΤΟ Δ. ΜΠΑΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΠΑΝΤΟΠΩΛΕΙΟ ΦΑΡΣΑΛΩΝ

Σε τόνους μετρούνται τα τρόφιμα που συγκέντρωσε το κοινωνικό παντοπωλείο του δήμου  Φαρσάλων, με αφορμή τη συναυλία που διοργάνωσε την Κυριακή 18 Δεκεμβρίου, με την Ορχήστρα Νέων του Κέντρου Γραμμάτων και Τεχνών Δίου και το Δημήτρη Μπάση.
Ήταν τόση η συμμετοχή του κόσμου που χρειάστηκε να τοποθετηθούν δύο γιγαντοοθόνες σε διπλανές αίθουσες του Πολιτιστικού Κέντρου, το οποίο ήταν ασφυκτικά γεμάτο, για να παρακολουθήσουν τη συναυλία. 
Τα παιδιά της Ορχήστρας Νέων Δίου, εντυπωσίασαν ακόμα μια φορά το πολυπληθές κοινό, ενώ ο Δημήτρης Μπάσης καταχειροκροτήθηκε για τις καταπληκτικές  ερμηνείες των τραγουδιών του. Χειροκροτήθηκαν επίσης για τις άψογες ερμηνείες τους, η Φιλιώ Σέρβου και ο Νίκος Μπίνος. Τη διεύθυνση της ορχήστρας και την επιμέλεια του μουσικού προγράμματος είχε ο μαέστρος Νίκος Πατρής. Την εκδήλωση παρουσίασε η πρόεδρος του Κοινωνικού Παντοπωλείου, Δέσποινα Συροπούλου.
Παρόντες στην εκδήλωση ήταν ο δήμαρχος Φαρσάλων, ο δήμαρχος Ελασσόνας, ο αντιδήμαρχος Δίου – Ολύμπου, Θανάσης Καλαιτζής, οι οποίοι χαιρέτησαν την εκδήλωση, εκπρόσωποι της Εκκλησίας, της Περιφέρειας Θεσσαλίας, φορέων της πόλης και πλήθος κόσμου. Το Κέντρο Γραμμάτων και Τεχνών Δίου, εκπροσώπησε ο πρόεδρος του Γρηγόρης Παπαχρήστος, πλαισιωμένος με μέλη του Δ.Σ καθώς και αρκετούς γονείς των παιδιών.
Στο τέλος της εκδήλωσης ο δήμαρχος Φαρσάλων, δεξιώθηκε την Ορχήστρα, το Δημήτρη Μπάση και όλους τους συντελεστές της εκδήλωσης, σε ταβέρνα της πόλης.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΓΕΝΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
22 Νοέμβριος 2017, 14.05
2017-11-22-12-07-14Αρχαιολόγοι ανακάλυψαν τα ερείπια ενός κάστρου 3.000 ετών στον πάτο της λίμνης Βαν - Η τοποθεσία, τα ευρήματα και οι αρχαίοι πολιτισμοί που αναπτύχθηκαν...
22 Νοέμβριος 2017, 14.03
bloomberg--------21--- Η καταιγίδα που προκάλεσε τον θάνατο 21 ανθρώπων στην Ελλάδα ήταν ένα φαινόμενο τροπικού είδους που αναπτύχθηκε στα ύδατα της Μεσογείου και...
22 Νοέμβριος 2017, 14.01
-17--------- Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, η 17χρονη -που έχει κάνει και απόπειρα αυτοκτονίας πριν έναν χρόνο-, εκμυστηρεύτηκε τα όσα άσχημα της συνέβαιναν στην ψυχολόγο...
real-estate
pharmacy
ktel
phones
steile-arthro
astra
san-simera
Ο ΚΑΙΡΟΣ
ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΤΩΡΑ ΣΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ