Το 3ο Διενοριακό πρωτάθλημα σκάκι στην Ι.Μ. Κίτρους

Για τρίτη συνεχόμενη χρονιά, το Γραφείο Νεότητας του Πνευματικού Κέντρου «Ο Άγιος Φώτιος» της Ιεράς Μητροπόλεως Κίτρους, Κατερίνης και Πλαταμώνος, διοργάνωσε διενοριακό πρωτάθλημα σκάκι το Σαββατοκύριακο 26 και 27 Νοεμβρίου.
Συμμετείχαν 30 Κατηχητικές Συνάξεις, όλων των βαθμίδων (Δημοτικού-Γυμνασίου-Λυκείου), που απέστειλαν ισάριθμους μαθητές οι οποίοι προκρίθηκαν πρώτα σε ενοριακό επίπεδο.
Μέσα σε ένα όμορφο κλίμα αδελφοσύνης, στο Πνευματικό Κέντρο της Ιεράς Μητροπόλεως «Ο Άγιος Φώτιος», που βρίσκεται στο κέντρο της Κατερίνης, διεξήχθησαν οι τελικοί αγώνες, παρουσία αρκετών γονέων και Κατηχητών, οι οποίοι συνόδευσαν τα παιδιά που διαγωνίστηκαν. Αξίζει να σημειωθεί η συμμετοχή πολλών παιδιών από χωριά της Πιερίας.
Στο τέλος των αγώνων ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Κίτρους, Κατερίνης και Πλαταμώνος κ. Γεώργιος επέδωσε σε κάθε διαγωνιζόμενο αναμνηστικό δίπλωμα συμμετοχής, ενώ στις προσεχείς Χριστουγεννιάτικες εορτές του Γραφείου Νεότητας θα βραβεύσει όσους προκρίθηκαν.
Θερμές ευχαριστίες εκφράζονται σε όσους βοήθησαν στη διεξαγωγή των αγώνων, και ιδιαιτέρως στον Σκακιστικό Όμιλο Κατερίνης, και στους κυρίους Θεόδωρο Φουντουκίδη και Θεόδωρο Καραβασίλη που συντόνισαν τους αγώνες.
Η παραπάνω δράση, εντάσσεται στις δραστηριότητες του Γραφείου Νεότητας, το οποίο με την καθοδήγηση του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου κ. Γεωργίου και την αφοσίωση σ’ αυτό πολλών κατηχητών, αγρυπνεί για την πνευματική διαπαιδαγώγηση των παιδιών και των νέων. Σύντομα θα ακολουθήσουν και άλλες παρόμοιες δράσεις.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΓΕΝΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
22 Νοέμβριος 2017, 14.05
2017-11-22-12-07-14Αρχαιολόγοι ανακάλυψαν τα ερείπια ενός κάστρου 3.000 ετών στον πάτο της λίμνης Βαν - Η τοποθεσία, τα ευρήματα και οι αρχαίοι πολιτισμοί που αναπτύχθηκαν...
22 Νοέμβριος 2017, 14.03
bloomberg--------21--- Η καταιγίδα που προκάλεσε τον θάνατο 21 ανθρώπων στην Ελλάδα ήταν ένα φαινόμενο τροπικού είδους που αναπτύχθηκε στα ύδατα της Μεσογείου και...
22 Νοέμβριος 2017, 14.01
-17--------- Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, η 17χρονη -που έχει κάνει και απόπειρα αυτοκτονίας πριν έναν χρόνο-, εκμυστηρεύτηκε τα όσα άσχημα της συνέβαιναν στην ψυχολόγο...
real-estate
pharmacy
ktel
phones
steile-arthro
astra
san-simera
Ο ΚΑΙΡΟΣ
ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΤΩΡΑ ΣΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ