«Πρεμιέρα» για τη λαϊκή αγορά της Τετάρτης

ΣΤΟ ΝΕΟ ΧΩΡΟ

Σ. ΧΙΟΝΙΔΗΣ: ΕΥΚΟΛΗ ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΚΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΓΙΑ ΔΗΜΟΤΕΣ ΚΑΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ

 

Ώρα 10.00 π.μ. και η λαϊκή αγορά της Τετάρτης, στο νέο χώρο λειτουργίας της σφύζει από ζωή. Η ικανοποιητική προσέλευση, η ομαλή και χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα λειτουργία της στο νέο χώρο, παραδίπλα από το χώρο της παλιάς λαϊκής, στις οδούς: Λιτοχώρου, Φλωρίνης, Κονδυλάκη, Καφαντάρη και Δ’ πάροδος Σαλαμίνος είχε ως αποτέλεσμα να την επισκεφτούν και νέοι καταναλωτές.
Όπως είναι γνωστό, είχε προηγηθεί η έγκαιρη ενημέρωση των πολιτών, μέσω της έκδοσης και διανομής ενημερωτικών φυλλαδίων από τον Δήμο Κατερίνης, καθώς και μέσω του τύπου, για τη λειτουργία της λαϊκής αγοράς στις παραπάνω οδούς.
Τους νέους χώρους της λαϊκής επισκέφτηκε ο Δήμαρχος Κατερίνης Σάββας Χιονίδης,  ο οποίος είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με τους καταναλωτές, τους παραγωγούς και τους μικροπωλητές.  Όπως χαρακτηριστικά σημείωσε σε δήλωσή του ο Δήμαρχος: «Όπως διαπιστώνετε η λειτουργία της λαϊκής αγοράς της Τετάρτης στο νέο χώρο, διευκολύνει την  πρόσβαση στους πολίτες, εξυπηρετεί με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τις καθημερινές ανάγκες των δημοτών, καθώς και των επαγγελματιών. Με στόχο τη μεγαλύτερη ανταπόκρισή της στις ανάγκες όλων, οι απαιτούμενες υποδομές, που σχετίζονται με τη λειτουργία της Λαϊκής Αγοράς της Τετάρτης στις νέες οδούς είναι επαρκείς, έγιναν έγκαιρα και ευχαριστώ όλες τις υπηρεσίες του Δήμου μας, οι οποίες εργάστηκαν συντονισμένα προς αυτή την κατεύθυνση».
Η λαϊκή αγορά της Τετάρτης καλύπτει τις ανάγκες παραγωγών και πωλητών, καθώς το συνολικό μήκος, στο οποίο αναπτύσσεται ξεπερνά τα 600 μέτρα. Παράλληλα, βελτιώνει αισθητά την εξυπηρέτηση των πολιτών και των παρεχόμενων υπηρεσιών αφού διασφαλίζει την άνετη πρόσβαση και διέλευση των επισκεπτών, την εύρυθμη κυκλοφορία πεζών και οχημάτων, διαθέτει επαρκείς χώρους στάθμευσης των οχημάτων, δεν ενοχλεί τους περιοίκους, πληροί τους όρους υγιεινής (τοποθέτηση W.C. κ.ο.κ.), ενώ, υπάρχει πρόβλεψη για την έλευση των οχημάτων για τις περιπτώσεις εκτάκτου ανάγκης (ασθενοφόρο, πυροσβεστική κ.λ.π.)
Όπως είναι γνωστό, την απόφαση της μεταφοράς της Λαϊκής Αγοράς της Τετάρτης από Τετάρτη 16/11/2016 και στο εξής σε νέες οδούς έλαβε κατόπιν διαβούλευσης, το Δημοτικό Συμβούλιο Κατερίνης κατόπιν και της σύμφωνης γνώμης του Τμήματος Τροχαίας της Αστυνομικής Διεύθυνσης Πιερίας.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΓΕΝΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
22 Νοέμβριος 2017, 14.05
2017-11-22-12-07-14Αρχαιολόγοι ανακάλυψαν τα ερείπια ενός κάστρου 3.000 ετών στον πάτο της λίμνης Βαν - Η τοποθεσία, τα ευρήματα και οι αρχαίοι πολιτισμοί που αναπτύχθηκαν...
22 Νοέμβριος 2017, 14.03
bloomberg--------21--- Η καταιγίδα που προκάλεσε τον θάνατο 21 ανθρώπων στην Ελλάδα ήταν ένα φαινόμενο τροπικού είδους που αναπτύχθηκε στα ύδατα της Μεσογείου και...
22 Νοέμβριος 2017, 14.01
-17--------- Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, η 17χρονη -που έχει κάνει και απόπειρα αυτοκτονίας πριν έναν χρόνο-, εκμυστηρεύτηκε τα όσα άσχημα της συνέβαιναν στην ψυχολόγο...
real-estate
pharmacy
ktel
phones
steile-arthro
astra
san-simera
Ο ΚΑΙΡΟΣ
ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΤΩΡΑ ΣΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ