Η Παγκόσμια Λέσχη Νέων Αρχιμαγείρων στον Όλυμπο

ΜΕ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΞΕΝΟΔΟΧΩΝ ΠΙΕΡΙΑΣ

«ΔΟΥΛΕΥΟΥΜΕ ΣΚΛΗΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΑΔΕΙΞΟΥΜΕ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΟ ΩΣ ΤΟΠΟ ΔΙΑΚΟΠΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥΣ 12 ΜΗΝΕΣ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ»

 

Ως  Ένωση Ξενοδόχων Πιερίας είμαστε περήφανοι που καταφέραμε και υλοποιήσαμε στην Πιερία  ένα παγκόσμιο γεγονός και θα συνεχίσουμε – με τον ίδιο ζήλο και μεράκι – να “παλεύουμε” ώστε η Γη και η Θάλασσα του Ολύμπου να αποτελέσει έναν ξεχωριστό τουριστικό προορισμό.
Την Κυριακή 25 Σεπτεμβρίου 2016 υποδεχθήκαμε στην Πιερία μέλη της Παγκόσμιας Λέσχης Νέων Αρχιμαγείρων που συμμετέχουν αυτές τις μέρες στο  Παγκόσμιο Συνέδριο Αρχιμαγείρων (Worldchefs Congress & Expo 2016)  στη Θεσσαλονίκη. Στο συνέδριο συμμετέχουν πάνω από 1000 Αρχιμάγειρες (Chefs) από όλα τα μέρη της υφηλίου.
“Βρίσκομαι ανάμεσα σε φίλους και συνεργάτες και η παρέα μας μεγαλώνει, με τους νέους αρχιμάγειρες του κόσμου” με αυτόν τον τρόπο ξεκίνησε τον χαιρετισμό της η πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων Πιερίας κυρία Ξυπτερά Ευαγγελία και συνέχισε “ Ο Θεός Δίας ήταν ο πρώτος μεταξύ θεών και ανθρώπων και ήταν ο Θεός της φιλοξενίας. 
Αυτήν την φιλοξενία προσφέρουμε σε όλους όσους έρχονται στην περιοχή! Με χαμόγελο και πολύ μεράκι δίνουμε σε όλους την ευκαιρία να απολαύσουν τα καταγάλανα νερά μας, να γευτούν τις συνταγές μας και τα εξαιρετικά τοπικά προϊόντα μας! Να απολαύσουν τα κρασιά μας.
Δουλεύουμε σκληρά για να αναδείξουμε τον Όλυμπο ως τόπο διακοπών και τους 12 μήνες του χρόνου. Ο σύγχρονος Όλυμπος, κρατά μέσα του το μύθο και βγαίνει δυναμικά μπροστά για να πρωταγωνιστήσει ως τουριστικός προορισμός!”
Κατά την παραμονή τους και μετά την επίσκεψη σε  τοπικές μονάδες παραγωγής, παρατέθηκε δείπνο με  τα προϊόντα της γης και της θάλασσας του Ολύμπου και γευστική δοκιμή τοπικών οίνων .
Ο  Αυστραλός Αρχιμάγειρας Alan Orreal (Managing director των Young Chefs)  δήλωσε «εκστασιασμένος από την φιλοξενία και την εξαιρετική γεύση των προϊόντων της Ολύμπιας Περιοχής» και ο Κύπριος Αρχιμάγειρας Κωνσταντίνος Κυρλάκης (Πρέσβης της Ευρωπαϊκής Ένωσης στην Παγκόσμια Λέσχη Νέων Αρχιμαγείρων) εξέφρασε  ευχαριστίες και δήλωσε πως«ο Όλυμπος είναι παγκόσμια μοναδικός, το ίδιο μπορούν να γίνουν και τα προϊόντα του».

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΓΕΝΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
22 Νοέμβριος 2017, 14.05
2017-11-22-12-07-14Αρχαιολόγοι ανακάλυψαν τα ερείπια ενός κάστρου 3.000 ετών στον πάτο της λίμνης Βαν - Η τοποθεσία, τα ευρήματα και οι αρχαίοι πολιτισμοί που αναπτύχθηκαν...
22 Νοέμβριος 2017, 14.03
bloomberg--------21--- Η καταιγίδα που προκάλεσε τον θάνατο 21 ανθρώπων στην Ελλάδα ήταν ένα φαινόμενο τροπικού είδους που αναπτύχθηκε στα ύδατα της Μεσογείου και...
22 Νοέμβριος 2017, 14.01
-17--------- Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, η 17χρονη -που έχει κάνει και απόπειρα αυτοκτονίας πριν έναν χρόνο-, εκμυστηρεύτηκε τα όσα άσχημα της συνέβαιναν στην ψυχολόγο...
real-estate
pharmacy
ktel
phones
steile-arthro
astra
san-simera
Ο ΚΑΙΡΟΣ
ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΤΩΡΑ ΣΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ