Αγιασμός για την έναρξη των συσσιτίων της Μητρόπολης Κίτρους

Την Πέμπτη 22 Σεπτεμβρίου στην αίθουσα εκδηλώσεων του πραγματοποιήθηκε ο αγιασμός ενάρξεως της λειτουργίας των Καθημερινών Συσσιτίων «Άρτος ο Επιούσιος» της Ιεράς Μητροπόλεως Κίτρους, Κατερίνης και Πλαταμώνος.
Ο αγιασμός τελέστηκε από τον Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης κ. Γεώργιος.
Παρέστησαν οι υπεύθυνοι Ιερείς των Συσσιτίων, καθώς και οι λαϊκοί συνεργάτες και εθελοντές του φιλανθρωπικού αυτού τομέα της Ιεράς Μητροπόλεως.
Ο Σεβασμιώτατος κ . Γεώργιος στον σύντομο χαιρετισμό του ευχαρίστησε όλους τους εθελοντές και τις εθελόντριες για την επιτέλεση αυτού του θεάρεστου έργου ευχόμενος να φτάσει η εποχή που να μην χρειάζεται η ύπαρξη Συσσιτίων.
Επίσης, ενημέρωσε τους συνεργάτες για την επέκταση λειτουργίας των Συσσιτίων, με τη φιλοξενία παιδιών από χώρες των Βαλκανίων, κατά το παρελθόν καλοκαίρι, μεταφέροντας τις ευχές και τις ευχαριστίες του Μακαριωτάτου Πατριάρχου Σερβίας κ.κ. Ειρηναίου.
Τέλος, διαβεβαίωσε τους συμμετάσχοντες ότι το φιλανθρωπικό έργο των Συσσιτίων αναγνωρίζεται, εκτιμάται και ενισχύεται από την τοπική κοινωνία.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΓΕΝΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
22 Νοέμβριος 2017, 14.05
2017-11-22-12-07-14Αρχαιολόγοι ανακάλυψαν τα ερείπια ενός κάστρου 3.000 ετών στον πάτο της λίμνης Βαν - Η τοποθεσία, τα ευρήματα και οι αρχαίοι πολιτισμοί που αναπτύχθηκαν...
22 Νοέμβριος 2017, 14.03
bloomberg--------21--- Η καταιγίδα που προκάλεσε τον θάνατο 21 ανθρώπων στην Ελλάδα ήταν ένα φαινόμενο τροπικού είδους που αναπτύχθηκε στα ύδατα της Μεσογείου και...
22 Νοέμβριος 2017, 14.01
-17--------- Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, η 17χρονη -που έχει κάνει και απόπειρα αυτοκτονίας πριν έναν χρόνο-, εκμυστηρεύτηκε τα όσα άσχημα της συνέβαιναν στην ψυχολόγο...
real-estate
pharmacy
ktel
phones
steile-arthro
astra
san-simera
Ο ΚΑΙΡΟΣ
ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΤΩΡΑ ΣΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ