Αγιασμός για την έναρξη των συσσιτίων της Μητρόπολης Κίτρους

Την Πέμπτη 22 Σεπτεμβρίου στην αίθουσα εκδηλώσεων του πραγματοποιήθηκε ο αγιασμός ενάρξεως της λειτουργίας των Καθημερινών Συσσιτίων «Άρτος ο Επιούσιος» της Ιεράς Μητροπόλεως Κίτρους, Κατερίνης και Πλαταμώνος.
Ο αγιασμός τελέστηκε από τον Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης κ. Γεώργιος.
Παρέστησαν οι υπεύθυνοι Ιερείς των Συσσιτίων, καθώς και οι λαϊκοί συνεργάτες και εθελοντές του φιλανθρωπικού αυτού τομέα της Ιεράς Μητροπόλεως.
Ο Σεβασμιώτατος κ . Γεώργιος στον σύντομο χαιρετισμό του ευχαρίστησε όλους τους εθελοντές και τις εθελόντριες για την επιτέλεση αυτού του θεάρεστου έργου ευχόμενος να φτάσει η εποχή που να μην χρειάζεται η ύπαρξη Συσσιτίων.
Επίσης, ενημέρωσε τους συνεργάτες για την επέκταση λειτουργίας των Συσσιτίων, με τη φιλοξενία παιδιών από χώρες των Βαλκανίων, κατά το παρελθόν καλοκαίρι, μεταφέροντας τις ευχές και τις ευχαριστίες του Μακαριωτάτου Πατριάρχου Σερβίας κ.κ. Ειρηναίου.
Τέλος, διαβεβαίωσε τους συμμετάσχοντες ότι το φιλανθρωπικό έργο των Συσσιτίων αναγνωρίζεται, εκτιμάται και ενισχύεται από την τοπική κοινωνία.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΓΕΝΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
13 Απρίλιος 2018, 12.56
power-of-love------------instagram-Το κοινό τους θέλει μαζί! Η Αθηνά Χρυσαντίδου και ο Δώρος Παναγίδης είναι ένα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια του Power of love, γι'αυτό και η ανάρτηση...
13 Απρίλιος 2018, 12.50
---------7--------pics Η θάλασσα ξέβρασε τη νεκρή φάλαινα στη Σαντορίνη. Το μήκος της ξεπερνούσε τα 9 μέτρα. Οι νέες εικόνες από το Ακρωτήρι κάνουν το γύρο του...
13 Απρίλιος 2018, 12.47
--15------------21- Δεκαπέντε χρόνια συμπληρώνονται σήμερα από την τραγωδία που συγκλόνισε πανελλήνιο, όταν 21 16χρονοι μαθητές, από το Μακροχώρι Ημαθίας, άφησαν την...
real-estate
pharmacy
ktel
phones
steile-arthro
astra
san-simera
Ο ΚΑΙΡΟΣ
ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΤΩΡΑ ΣΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ