Ο πρόξενος του Αζερμπαϊτζάν στο δήμο Δίου-Ολύμπου

ΜΕ ΑΦΟΡΜΗ ΤΑ «ΟΛΥΜΠΙΑ ΕΝ ΔΙΩ»

Την Πέμπτη 21 Σεπτεμβρίου επισκέφθηκε το Δημαρχείο Λιτοχώρου ο Πρόξενος του Αζερμπαϊτζαν κ. Samir Mammadov, συνοδευόμενος από τον Πρόεδρο της Οργανωτικής Επιτροπής του Διεθνούς Μαθητικού Φεστιβάλ «Ολύμπια εν Δίω», κ. Θανάση Μπίντα και την υπεύθυνη του προγράμματος κα. Μυράντα Παππά.
Ο κ. Mammadov παρακολούθησε προηγουμένως στο αρχαίο θέατρο του Δίου την παράσταση «Ο Καλός και ο Κακός» που παρουσίασε θεατρική ομάδα του υπουργείου Νεολαίας κι Αθλητισμού του Αζερμπαϊτζαν στα πλαίσια του Φεστιβάλ «Ολύμπια εν Δίω».
Στο Δημαρχείο Λιτοχώρου υποδέχτηκαν τον κ. Mammadov ο Αναπληρωτής Δήμαρχος κ. Νίκος Λάππας και ο Αντιδήμαρχος Παιδείας κ. Θανάσης Καλαϊτζής.
Ο κ. Mammadov δήλωσε ενθουσιασμένος από την όλη διοργάνωση, συνεχάρη τον Δήμο Δίου – Ολύμπου για την υποστήριξη που προσφέρει στον θεσμό κι αποκάλυψε ότι είναι λάτρης του Λιτοχώρου, του Δίου και της ευρύτερης περιοχής του Ολύμπου. Πέρα από τα αναμνηστικά δώρα, στους εκλεκτούς επισκέπτες προσφέρθηκε μπύρα παραγωγής μαθητών του Δήμου, η οποία εντυπωσίασε γευστικά τον Αζέρο Πρόξενο.
Κατά τη διάρκεια της συζήτησης συμφωνήθηκε να διερευνηθούν τα ενδεχόμενα τουριστικής προβολής, πολιτιστικών κ.α. ανταλλαγών και στο τέλος ο Αναπληρωτής Δήμαρχος απηύθυνε ανοιχτή πρόσκληση στον κ. Mammadov για την επόμενη επίσκεψή του στον Δήμο.


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΓΕΝΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
22 Νοέμβριος 2017, 14.05
2017-11-22-12-07-14Αρχαιολόγοι ανακάλυψαν τα ερείπια ενός κάστρου 3.000 ετών στον πάτο της λίμνης Βαν - Η τοποθεσία, τα ευρήματα και οι αρχαίοι πολιτισμοί που αναπτύχθηκαν...
22 Νοέμβριος 2017, 14.03
bloomberg--------21--- Η καταιγίδα που προκάλεσε τον θάνατο 21 ανθρώπων στην Ελλάδα ήταν ένα φαινόμενο τροπικού είδους που αναπτύχθηκε στα ύδατα της Μεσογείου και...
22 Νοέμβριος 2017, 14.01
-17--------- Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, η 17χρονη -που έχει κάνει και απόπειρα αυτοκτονίας πριν έναν χρόνο-, εκμυστηρεύτηκε τα όσα άσχημα της συνέβαιναν στην ψυχολόγο...
real-estate
pharmacy
ktel
phones
steile-arthro
astra
san-simera
Ο ΚΑΙΡΟΣ
ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΤΩΡΑ ΣΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ