Θετική παρουσία των αθλητών του ΝΟΚΑΤ

ΙΣΤΙΟΠΛΟΪΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ «ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ 2016»

ΚΑΙ ΣΥΓΚΟΜΙΔΗ ΤΡΙΩΝ ΜΕΤΑΛΛΙΩΝ

 

Η  συμμετοχή των αθλητών του Τμήματος Ιστιοπλοΐας του Ναυτικού Ομίλου Κατερίνης  στους Ιστιοπλοϊκούς αγώνες « Ελευθέρια 2016», που διοργάνωσε ο Ιστιοπλοϊκός Όμιλος Θεσσαλονίκης υπό την αιγίδα της Ελληνικής Ιστιοπλοϊκής Ομοσπονδίας το Σαββατοκύριακο 17-18 Σεπτεμβρίου, επιβεβαίωσε την ανοδική πορεία των ίδιων των αθλητών αλλά και γενικότερα του Τμήματος.
Από τους αγώνες της Θεσσαλονίκης οι αθλητές του ΝΟΚΑΤ γύρισαν στην Κατερίνη με 3 μετάλλια.
Ο Ευάγγελος Βαρμπένης στην κατηγορία LASER 4.7 κέρδισε τη 2η θέση και το ασημένιο μετάλλιο στην κατηγορία των ανδρών και την 3η θέση και το αργυρό μετάλλιο στη γενική .
Η Είρηνη –Ιωάννα Πετρίδου στην κατηγορία LASER RDL κέρδισε τη 2η θέση και το ασημένιο μετάλλιο στην κατηγορία των γυναικών και την 6η θέση στη γενική .
Πολύ καλή η παρουσία του Ψωμιάδη Ιωάννη στην κατηγορία LASER 4.7  καταλαμβάνοντας τη 4η θέση στην κατηγορία των ανδρών και την 5η θέση στη γενική .
Αγώνων συνέχεια για τους αθλητές ιστιοπλοΐας στο προσεχές Σαββατοκύριακο στους αγώνες που διοργανώνει ο Ναυτικός Όμιλος Καλαμαριάς.
Το Δ.Σ. του ΝΟΚΑΤ, συγχαίρει τους αθλητές και τον προπονητή , χαίρεται μαζί τους βλέποντας τους κόπους και τις προσπάθειες τους να ανταμείβονται με την πολύ καλή τους παρουσία.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΓΕΝΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
22 Νοέμβριος 2017, 14.05
2017-11-22-12-07-14Αρχαιολόγοι ανακάλυψαν τα ερείπια ενός κάστρου 3.000 ετών στον πάτο της λίμνης Βαν - Η τοποθεσία, τα ευρήματα και οι αρχαίοι πολιτισμοί που αναπτύχθηκαν...
22 Νοέμβριος 2017, 14.03
bloomberg--------21--- Η καταιγίδα που προκάλεσε τον θάνατο 21 ανθρώπων στην Ελλάδα ήταν ένα φαινόμενο τροπικού είδους που αναπτύχθηκε στα ύδατα της Μεσογείου και...
22 Νοέμβριος 2017, 14.01
-17--------- Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, η 17χρονη -που έχει κάνει και απόπειρα αυτοκτονίας πριν έναν χρόνο-, εκμυστηρεύτηκε τα όσα άσχημα της συνέβαιναν στην ψυχολόγο...
real-estate
pharmacy
ktel
phones
steile-arthro
astra
san-simera
Ο ΚΑΙΡΟΣ
ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΤΩΡΑ ΣΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ