Η διατήρηση της καλύτερης δυνατής τιμής για το ελαιόλαδο

Ο ΣΤΟΧΟΣ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΕΛΑΙΟΠΑΡΑΓΩΓΩΝ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΟΥ ΚΑΤΩ ΑΓΙΑΝΝΗ

Με γνώμονα την παραγωγή υψηλής ποιότητας Ελαιολάδου και σύμμαχο τη συνέχιση της εφαρμογής του φιλοπεριβαλλοντικού συστήματος ολοκληρωμένης διαχείρισης, η πιστοποιημένη ομάδας ελαιοπαραγωγών ολοκληρωμένης διαχείρισης της Ένωσης Παραγωγών του Συνεταιρισμού Κάτω Αγιάννη Πιερίας στοχεύει και φέτος να διατηρήσει την πρωτιά στην τιμή του ελαιολάδου που παράγει.
Η παραγωγή ελαιοκάρπου υψηλής ποιότητας εξαρτάται από την εφαρμογή φιλοπεριβαλλοντικών προγραμμάτων της Ολοκληρωμένης Διαχείρισης (Ο.Δ.) και είναι κάτι το οποίο γνωρίζει πολύ καλά η ομάδα που τα τελευταία χρόνια πετυχαίνει τις υψηλότερες τιμές στο ελαιόλαδο που παράγει.
Η ομάδα των ελαιοπαραγωγών ολοκληρωμένης διαχείρισης δίνει μεγάλη έμφαση στην διασφάλιση της ποιότητας των προϊόντων και των διαδικασιών παραγωγής, σύμφωνα με τις προδιαγραφές του προγράμματος φυτοπροστασίας 2016.
Για την ανάπτυξη και εφαρμογή του προγράμματος καθώς και των παρεμβάσεων που πρέπει να γίνουν σε κάθε εγγεγραμμένο αγροτεμάχιο, είναι απαραίτητο να υπάρχει επίβλεψη αυτών των αγροτεμαχίων. Στο πλαίσιο αυτής της διαδικασίας της συνταγογράφησης των παρεμβάσεων που εφαρμόζει η ομάδα για την τρέχουσα χρονιά 2016, βρέθηκαν στο ελαιώνα του κ. Ιωάννη Ευαγγελόπουλου, στον Λόφο Πιερίας, ο επιβλέπων γεωπόνος του προγράμματος της ολοκληρωμένης διαχείρισης κ. Αθανάσιος Κατσαμήτας καθώς και ο οργανωτής της πιστοποιημένης ομάδας ελαιοπαραγωγών ολοκληρωμένης διαχείρισης της ένωσης παραγωγών του συνεταιρισμού Κάτω Αγιάννη Πιερίας κ. Βασίλειος Γκριμούλας, ακολουθούμενοι από τον Επιστημονικό Συνεργάτη της Π.Ε. Πιερίας κ. Δημήτρη Ρουκά.
Με αυτό τον τρόπο έχουμε ελεγχόμενη χρήση εισροών για την επίτευξη της παραγωγής ελαιολάδου υψηλής ποιότητας. Η επιτυχία του προγράμματος απαιτεί προσαρμοστικότητα του σχεδιασμού και της διαδικασίας της φυτοπροστασίας του ελαιώνα σε καθαρά τοπικό επίπεδο. Η εφαρμογή της Ολοκληρωμένης Διαχείρισης στους ελαιώνες της ομάδας πετυχαίνει την ταυτόχρονη ικανοποίηση των απαιτήσεων της αγοράς ποιοτικού ελαιολάδου, προάγοντας συγχρόνως την προστασία του περιβάλλοντος και την υγεία του ανθρώπου που είναι το ζητούμενο ενός μεγάλου καταναλωτικού κοινού.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΓΕΝΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
13 Απρίλιος 2018, 12.56
power-of-love------------instagram-Το κοινό τους θέλει μαζί! Η Αθηνά Χρυσαντίδου και ο Δώρος Παναγίδης είναι ένα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια του Power of love, γι'αυτό και η ανάρτηση...
13 Απρίλιος 2018, 12.50
---------7--------pics Η θάλασσα ξέβρασε τη νεκρή φάλαινα στη Σαντορίνη. Το μήκος της ξεπερνούσε τα 9 μέτρα. Οι νέες εικόνες από το Ακρωτήρι κάνουν το γύρο του...
13 Απρίλιος 2018, 12.47
--15------------21- Δεκαπέντε χρόνια συμπληρώνονται σήμερα από την τραγωδία που συγκλόνισε πανελλήνιο, όταν 21 16χρονοι μαθητές, από το Μακροχώρι Ημαθίας, άφησαν την...
real-estate
pharmacy
ktel
phones
steile-arthro
astra
san-simera
Ο ΚΑΙΡΟΣ
ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΤΩΡΑ ΣΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ