Ολοκληρώνονται τα έργα υποδομών για τη Λαϊκή Αγορά της Τετάρτης

ΑΠΟ ΤΗ ΔΕΥΑ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ

 

Ύστερα από απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου Κατερίνης, για τη μεταφορά της Λαϊκής Αγοράς της Τετάρτης σε νέες οδούς, η  ΔΕΥΑ Κατερίνης  έχει προβεί σε  έργα υποδομής, έτσι ώστε να καλύπτονται οι ανάγκες  των παραγωγών και των πωλητών.

Οι  συγκεκριμένες  εργασίες από τη  ΔΕΥΑ Κατερίνης,  έχουν ξεκινήσει από τις  07/06/2016,  με στόχο την κατασκευή αποχέτευσης  όμβριων υδάτων, αποχέτευσης ακαθάρτων, τοποθέτησης αγωγού  ύδρευσης  αλλά  και  υδροσυλλογών. Τα  έργα αναμένεται να ολοκληρωθούν τις επόμενες  μέρες, στις οδούς  Κονδυλάκη, Καφαντάρη και Φλωρίνης.

Θα εξυπηρετούν την νέα χωροθέτηση της Λαϊκής αγοράς της Τετάρτης, στις οδούς Αγ. Γεωργίου έως Α’ πάροδο Αργοναυτών, τους κάθετους δρόμους Καφαντάρη,  μέχρι την πάροδο της Λιτοχώρου και το αντίστοιχο τμήμα από την ανατολική πλευρά.

Όπως έχει αναφέρει ο Δήμαρχος Κατερίνης κ. Σάββας Χιονίδης, είναι σημαντική η μεταφορά της Λαϊκής Αγοράς της Τετάρτης, διότι θα αποφορτιστεί μια πυκνοκατοικημένη γειτονιά, η οποία για μεγάλο χρονικό διάστημα φιλοξενούσε την αγορά αυτή.

Η νέα χωροθέτηση της λαϊκής αγοράς, θα λύσει το πρόβλημα της στάθμευσης των οχημάτων, καθώς θα καλύψει και τις ανάγκες των πωλητών.

Ο πρόεδρος της ΔΕΥΑ Κατερίνης κ. Φώτιος Δρούγκας τόνισε ότι: «Τα  έργα τέτοιου χαρακτήρα στοχεύουν στην ανάπτυξη και στην βελτίωση των υποδομών, έτσι ώστε να εξυπηρετούνται με τον καλύτερο δυνατό τρόπο  οι καθημερινές ανάγκες των δημοτών μας».

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΓΕΝΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
22 Νοέμβριος 2017, 14.05
2017-11-22-12-07-14Αρχαιολόγοι ανακάλυψαν τα ερείπια ενός κάστρου 3.000 ετών στον πάτο της λίμνης Βαν - Η τοποθεσία, τα ευρήματα και οι αρχαίοι πολιτισμοί που αναπτύχθηκαν...
22 Νοέμβριος 2017, 14.03
bloomberg--------21--- Η καταιγίδα που προκάλεσε τον θάνατο 21 ανθρώπων στην Ελλάδα ήταν ένα φαινόμενο τροπικού είδους που αναπτύχθηκε στα ύδατα της Μεσογείου και...
22 Νοέμβριος 2017, 14.01
-17--------- Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, η 17χρονη -που έχει κάνει και απόπειρα αυτοκτονίας πριν έναν χρόνο-, εκμυστηρεύτηκε τα όσα άσχημα της συνέβαιναν στην ψυχολόγο...
real-estate
pharmacy
ktel
phones
steile-arthro
astra
san-simera
Ο ΚΑΙΡΟΣ
ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΤΩΡΑ ΣΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ