Το Επιμελητήριο Πιερίας στο ευρωπαϊκό πρόγραμμα Erasmus+

ΟΛΑ ΕΤΟΙΜΑ ΓΙΑ ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΗ ΔΡΑΣΗ ΣΤΗΝ ΑΥΣΤΡΙΑ

ΗΛ. ΧΑΤΖΗΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥ: ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΣΕ ΘΕΜΑΤΑ ΕΞΑΓΩΓΙΚΟΥ ΕΜΠΟΡΙΟΥ

 

Επιχειρηματίες και στελέχη επιχειρήσεων συναντήθηκαν το μεσημέρι της Τρίτης 21 Ιουνίου στο Επιμελητήριο Πιερίας, στα πλαίσια της συμμετοχής τους στην δεύτερη ροή κινητικότητας του προγράμματος ERASMUS+ που θα πραγματοποιηθεί στην Βιέννη από 6 έως 13 Ιουλίου.

Η συγκεκριμένη δράση στοχεύει στη βελτίωση των δεξιοτήτων, στην αναβάθμιση των ικανοτήτων των υπευθύνων του ανθρώπινου δυναμικού στις ΜΜΕ, στην καλλιέργεια επιχειρηματικού πνεύματος μέσα από τη διάσταση του εκσυγχρονισμού των επιχειρήσεων με την εισαγωγή των ΤΠΕ και των τεχνολογιών του Ηλεκτρονικού Επιχειρείν στην προώθηση των εξαγωγών, στην προώθηση της επιχειρηματικότητας και της αυτοαπασχόλησης.

Οι συμμετέχοντες ενημερώθηκαν από τον Πρόεδρο και τα στελέχη του Επιμελητηρίου για τις λεπτομέρειες της δράσης και το πρόγραμμα της αποστολής και κατέθεσαν τους προβληματισμούς και τις προσδοκίες τους από την συμμετοχή τους σ΄αυτό .

Ο Πρόεδρος του Επιμελητήριου προέτρεψε τα μέλη της αποστολής να αξιοποιήσουν κάθε δυνατότητα που τους παρέχεται, αναφέροντας χαρακτηριστικά:

«Σας δίνεται η ευκαιρία να αποκομίσετε χρήσιμες γνώσεις σε θέματα εξαγωγικού εμπορίου μέσα από τα σεμινάρια που θα παρακολουθήσετε, σημαντικές εμπειρίες  από τις επισκέψεις σας σε επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στον ίδιο κλάδο με εσάς και να μεταφέρετε πολύτιμη τεχνογνωσία στις δικές σας επιχειρήσεις».

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΓΕΝΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
22 Νοέμβριος 2017, 14.05
2017-11-22-12-07-14Αρχαιολόγοι ανακάλυψαν τα ερείπια ενός κάστρου 3.000 ετών στον πάτο της λίμνης Βαν - Η τοποθεσία, τα ευρήματα και οι αρχαίοι πολιτισμοί που αναπτύχθηκαν...
22 Νοέμβριος 2017, 14.03
bloomberg--------21--- Η καταιγίδα που προκάλεσε τον θάνατο 21 ανθρώπων στην Ελλάδα ήταν ένα φαινόμενο τροπικού είδους που αναπτύχθηκε στα ύδατα της Μεσογείου και...
22 Νοέμβριος 2017, 14.01
-17--------- Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, η 17χρονη -που έχει κάνει και απόπειρα αυτοκτονίας πριν έναν χρόνο-, εκμυστηρεύτηκε τα όσα άσχημα της συνέβαιναν στην ψυχολόγο...
real-estate
pharmacy
ktel
phones
steile-arthro
astra
san-simera
Ο ΚΑΙΡΟΣ
ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΤΩΡΑ ΣΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ