ΣΤΑΡΑΤΑ ΚΑΙ ΠΟΙΜΕΝΙΚΑ

ΤΕΛΙΚΑ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ 11 ΝΟΕΜΒΡΗ Η ΠΛΗΡΩΜΗ ΤΗΣ ΠΡΟΚΑΤΑΒΟΛΗΣ ΤΗΣ ΕΝΙΑΙΑΣ ΕΝΙΣΧΥΣΗΣ ΤΟΥ 2014

Σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις και πληροφορίες σήμερα Τρίτη 11 Νοεμβρίου θα είναι διαθέσιμα, στους λογαριασμούς των δικαιούχων αγροτών όλης της χώρας,  τα χρήματα που αντιστοιχούν στην  προκαταβολή του 50% της ενιαίας ενίσχυσης για το 2014. Οι σχετικές διαδικασίες από πλευράς ΟΠΕΚΕΠΕ έχουν δρομολογηθεί, ενώ από την πλευρά της Τράπεζας Πειραιώς παρέχεται η διαβεβαίωση πως όχι μόνο δεν υπάρχει κανένα θέμα ρευστότητας αλλά αντίθετα η Επιτροπή Πιστώσεων της τράπεζας έχει λάβει σχετική μέριμνα ώστε ποσό ύψους άνω του ενός δισεκατομμυρίου ευρώ που αντιστοιχεί στην προκαταβολή να είναι διαθέσιμο από τις 17 Αυγούστου. Αν και βέβαια δεν έγινε δα ή και δεν θα γίνει κάτι το συγκλονιστικό, αφού στο παρελθόν η προκαταβολή της ενιαίας ενίσχυσης των δικαιούχων αγροτών είχε πληρωθεί και στις 26 Οκτωβρίου, δεν δικαιολογούνται πανηγυρισμοί για κάτι που είναι αυτονόητο και έπρεπε ήδη να έχει γίνει από την πλευρά της πολιτείας. Ολιγοήμερη αναμονή λοιπόν φίλες και φίλοι δικαιούχοι αγρότες και κτηνοτρόφοι και  από σήμερα Τρίτη 11 Νοέμβρη θα μπορέσετε να πληρωθείτε την προκαταβολή της ενιαίας ενίσχυσής σας!

«ΠΕΝΤΑΡΟΔΕΚΑΡΕΣ ΠΗΡΑΜΕ ΩΣ ΕΞΙΣΩΤΙΚΗ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗ», ΛΕΝΕ ΟΙ ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΟΙ ΜΑΣ!

Θλίψη, οργή και αγανάκτηση προκάλεσε στην πλειοψηφία του κτηνοτροφικού κόσμου της χώρας η αναγγελθείσα πληρωμή της εξισωτικής αποζημίωσης που δικαιούνται οι κτηνοτρόφοι των ορεινών και μειονεκτικών περιοχών, καθώς είδαν να πιστώνονται στους τραπεζικούς τους λογαριασμούς πενταροδεκάρες όπως χαρακτηριστικά ανέφεραν οι ίδιοι οι κτηνοτρόφοι. Μπορεί το επίσημο υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης να έχει γεμίσει τα ΜΜΕ με Δελτία Τύπου που ανακοινώνει τις πληρωμές αυτές, οι κτηνοτρόφοι όμως στην πλειοψηφία τους έχουν σοβαρούς λόγους να νοιώθουν την κατάφωρη αδικία που γίνεται και μ αυτήν την πληρωμή.

Ποσά των 70 ή και των 150 Ευρώ στους τραπεζικούς λογαριασμούς των κτηνοτρόφων αντιλαμβανόμαστε όλοι πως αποτελούν κοροϊδία και ας επαίρονται στο Υπουργείο και στον ΟΠΕΚΕΠΕ ότι «δώσανε τα χρήματα στους κτηνοτρόφους».

Την στιγμή που περίμεναν 5000 ή 7000 Ευρώ οι κτηνοτρόφοι γίνεται κατανοητό ότι κατ αυτόν τον τρόπο αποτελειώνουν τους κτηνοτρόφους των ορεινών και ημιορεινών περιοχών όλης της χώρας!

ΑΓΡΟΤΕΣ ΟΡΓΑΝΩΘΕΙΤΕ ΣΤΟΝ ΑΓΡΟΤΙΚΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΠΑΡΑΓΩΓΩΝ ΔΗΜΗΤΡΙΑΚΩΝ & ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΩΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ

Μια νέα συνδικαλιστική Οργάνωση βρίσκεται στα πρώτα της βήματα στην περιοχή μας, πρόκειται για τον Αγροτικό Σύλλογο παραγωγών δημητριακών και λοιπών καλλιεργειών Κατερίνης όπως ονομάζεται, που έχει ως ηθικό αυτουργό τον γνωστό συνεταιριστή από την Νέα Χράνη Πιερίας τον Γιώργο Χαρισσόπουλο, που έχει αναλάβει προσωρινός Πρόεδρος του νεοσύστατου αυτού Οργάνου.

Έδρα του Αγροτικού Συλλόγου θα είναι στην Κατερίνη στις εγκαταστάσεις στον περιβάλλοντα χώρο της πρώην ΕΑΣ Πιερίας και καλόν είναι οι φίλοι αγρότες της περιοχής που ενδιαφέρονται ουσιαστικά για το μέλλον και την προοπτική τους να εγγραφούν στον Σύλλογο αυτό που θα αγωνίζεται υπερασπίζοντας τα συμφέροντά τους.

Για τον λόγο αυτό μπορείτε να επικοινωνείτε καθημερινά με τον Γιώργο Χαρισσόπουλο στο κινητό τηλέφωνο: 6944-657538 για να πάρετε περισσότερες πληροφορίες και στοιχεία για το όλο εγχείρημα που προτείνω να αγκαλιάσετε και να στηρίξετε με την συμμετοχή σας!

ΒΙΟΛΟΓΙΚΑ:ΤΟΥΣ ΛΕΓΑΝΕ ΓΙΑ ΠΛΗΡΩΜΗ ΤΟΝ

ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ, ΤΩΡΑ ΤΟΥΣ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΤΟ 2015

Στις αρχές του 2015  θα πληρωθούν οι ενισχύσεις στους βιοκαλλιεργητές για τη χρονιά του 2013, ενώ φέτος πληρώνεται η χρονιά του…. 2012, δήλωσε ο αρμόδιος για το θέμα, αναπληρωτής υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης Πάρης Κουκουλόπουλος. Παράλληλα, παραδέχτηκε τα προβλήματα με τις πληρωμές των νέων αγροτών για τα προγράμματα του 2009 και του2010 και τόνισε ότι καταβάλλεται προσπάθεια η εκκρεμότητα αυτή να έχει κλείσει μέχρι το τέλος του χρόνου. Οπότε τι να πει κανείς για τις επανειλημμένες και συνεχείς εξαγγελίες και υποσχέσεις πως θα πληρώσουν την βιολογική γεωργία και βιολογική κτηνοτροφία τον περασμένο Σεπτέμβριο, που κάνανε μέσα στο κατακαλόκαιρο;

Αναξιοπιστία λόγων και έργων σε όλο τους το μεγαλείο, για πολλοστή φορά λοιπόν φίλες και φίλοι δικαιούχοι των βιολογικών που σας ενέπαιξαν με τον πλέον ξεδιάντροπο τρόπο οι κυβερνώντες.

Για μια ακόμη φορά σας ενέπαιξαν δηλαδή!

Ο ΣΠΕΚΟ ΒΡΟΝΤΟΥΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕ

SITE ΤΟ www.spekovrontou.com

Το δικό του site δημιούργησε στο διαδίκτυο ο γνωστός αγροτικός συνεταιρισμός ΣΠΕΚΟ Βροντού Πιερίας(Αγροτικός Συνεταιρισμός Παραγωγής Εκλεκτών Καπνών, Οπωροκηπευτικών, Κτηνοτροφικών & Καινοτόμων Καλλιεργειών Ολύμπου Βροντούς Πιερίας, όπως χαρακτηριστικά αναφέρεται στην αρχική του σελίδα)  που έχει να επιδείξει μεγάλη δυναμική και τεράστια ενασχόληση με επώνυμα και ποιοτικά αγροτικά προϊόντα που παράγονται στην περιοχή.

Πρόκειται για  το  www.spekovrontou.com και είναι σίγουρο ότι θα βοηθήσει με τον καλύτερο δυνατόν τρόπο τους αγρότες μέλη του αλλά και όλους τους υπολοίπους στον τομέα της ενημέρωσης, αφού ούτως ή άλλως οι αγρότες συμβουλεύονται πέραν τους δέοντος το διαδίκτυο στην καθημερινότητά τους. Αξίζουν συγχαρητήρια οι διοικούντες τον ΣΠΕΚΟ Βροντούς, αλλά και όλοι όσοι εμπλέκονται στην διαδικασία αυτή.

Εύχομαι κι ελπίζω το παράδειγμά του να το ακολουθήσουν κι άλλες οργανώσεις της περιοχής μας!

ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ  ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΕΤΕ

ΤΟ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΟ ΕΠΙΔΟΜΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΓΑ

 

Στην παροχή διευκρινίσεων για την καταβολή των οικογενειακών επιδομάτων προέβη ο ΟΓΑ. Όπως ανακοίνωσε ο διοικητής του, η καταβολή των οικογενειακών επιδομάτων (ενιαίο επίδομα στήριξης τέκνων και ειδικό επίδομα τρίτεκνων και πολύτεκνων οικογενειών) σε όσους δικαιούχους υποβάλουν αίτηση Α21 μέχρι 18/11/2014 θα πραγματοποιηθεί μαζί με την πληρωμή του δ΄ τριμήνου στις 18/12/2014. Παράλληλα, ο ΟΓΑ υπενθυμίζει ότι: οι δικαιούχοι οικογενειακών επιδομάτων που έλαβαν προκαταβολή για το α΄ τρίμηνο 2014 υποχρεούνται να υποβάλουν νέες αιτήσεις Α21 για το έτος 2014, δεδομένου ότι οι αιτήσεις Α21 του 2013 δεν λαμβάνονται υπ’ όψιν. Οι πολίτες πρέπει να προβαίνουν σε εκτύπωση του εντύπου Α21 και σε έλεγχο των στοιχείων που έχουν δηλώσει, και σε περίπτωση που διαπιστώσουν τυχόν λάθη ή παραλείψεις να προχωρούν άμεσα σε διόρθωση - τροποποίηση του Α21, προκειμένου να μην καθυστερήσει η πληρωμή τους. Τέλος, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να ενημερώνονται για την πορεία της αίτησής τους μέσα από την ειδική εφαρμογή «Πληροφορίες Οικογενειακών Επιδομάτων Α21» που βρίσκεται στην ιστοσελίδα του ΟΓΑ (www.oga.gr).

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΓΕΝΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
13 Απρίλιος 2018, 12.56
power-of-love------------instagram-Το κοινό τους θέλει μαζί! Η Αθηνά Χρυσαντίδου και ο Δώρος Παναγίδης είναι ένα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια του Power of love, γι'αυτό και η ανάρτηση...
13 Απρίλιος 2018, 12.50
---------7--------pics Η θάλασσα ξέβρασε τη νεκρή φάλαινα στη Σαντορίνη. Το μήκος της ξεπερνούσε τα 9 μέτρα. Οι νέες εικόνες από το Ακρωτήρι κάνουν το γύρο του...
13 Απρίλιος 2018, 12.47
--15------------21- Δεκαπέντε χρόνια συμπληρώνονται σήμερα από την τραγωδία που συγκλόνισε πανελλήνιο, όταν 21 16χρονοι μαθητές, από το Μακροχώρι Ημαθίας, άφησαν την...
real-estate
pharmacy
ktel
phones
steile-arthro
astra
san-simera
Ο ΚΑΙΡΟΣ
ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΤΩΡΑ ΣΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ