Οι τελευταίες 800 θέσεις με πεντάμηνη σύμβαση

Ολοκληρώνεται σύντομα το Πρόγραμμα Κοινωφελούς Εργασίας από τη Γενική Γραμματεία Διαχείρισης Κοινοτικών Πόρων του υπουργείου Εργασίας σε συνεργασία με Μη Κυβερνητικές Οργανώσεις, Αστικές Μη Κερδοσκοπικές Εταιρείες και άλλους Οργανισμούς.
Το Πρόγραμμα έδωσε ευκαιρία για απασχόληση σε 57.000 ανέργους όλων των βαθμίδων Εκπαίδευσης, οι οποίοι αναζητούσαν μία διέξοδο στη μάστιγα της ανεργίας.
Η πρώτη... «φουρνιά» εγκρίσεων εκδόθηκε από το ΑΣΕΠ στα τέλη του περασμένου Ιανουαρίου με την έγκριση πάνω από 2.500 θέσεων και συνεχίστηκε ομαλά για τους επόμενους επτά μήνες, με μία μικρή διακοπή λόγω της παρατεταμένης προεκλογικής περιόδου.
Σύμφωνα με τα στοιχεία του ΑΣΕΠ, από το σύνολο των θέσεων έχουν καλυφθεί 15.200 θέσεις, στις οποίες η επιλογή του προσωπικού έχει ολοκληρωθεί και οι επιτυχόντες έχουν ήδη ξεκινήσει την εργασία τους, ενώ άμεσα προσλαμβάνονται ακόμα 20.000 άτομα, καθώς έχει ολοκληρωθεί ή ολοκληρώνεται η επεξεργασία των δικαιολογητικών και των ενστάσεων των υποψηφίων.
Στο μεταξύ, προκηρύχθηκαν 21.000 ακόμα θέσεις, για τις περισσότερες εκ των οποίων έχουν υποβληθεί αιτήσεις.
Μένει να προκηρυχθούν ακόμα περίπου 800 θέσεις, για τις οποίες έχει δοθεί έγκριση της Ανεξάρτητης Αρχής, ωστόσο, οι δικαιούχοι φορείς δεν έχουν προχωρήσει ακόμα στον καθορισμό των προθεσμιών για αιτήσεις.
Οι επόμενοι διαγωνισμοί
Οι δικαιούχοι φορείς, οι οποίοι μεσολαβούν για την κάλυψη της πλειονότητας των θέσεων, είναι οι ακόλουθοι:
Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός, 351 θέσεις
ΑΜΚΕ Αντίρροπον, 113 θέσεις, και
Ηράκλεια Eνωση Αττική, 77 θέσεις.
Σαράντα δύο θέσεις θα προκηρυχθούν μέσω της Αστικής Εταιρείας Ψυχοκοινωνικών Μελετών, 25 μέσω του Ινστιτούτου Μικρών Επιχειρήσεων της ΓΣΕΒΕΕ, 24 μέσω της ΜΚΟ «Ρηξικέλευθος» και δέκα μέσω του Κέντρου για την Unesco στην Ελλάδα. Αναφορικά με τις περιοχές οι οποίες θα ωφεληθούν από το νέο προσωπικό, 291 κατανέμονται στην Αττική, 84 στην Κέρκυρα, 56 στην Κεφαλληνία και 50 θέσεις στα Ιωάννινα.
Η Ζάκυνθος και η Θεσπρωτία θα ωφεληθούν με 38 και 35 θέσεις, αντίστοιχα, ενώ στην Αρτα θα πραγματοποιηθούν 30 προσλήψεις και στη Λευκάδα και την Πρέβεζα από 29.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΓΕΝΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
13 Απρίλιος 2018, 12.56
power-of-love------------instagram-Το κοινό τους θέλει μαζί! Η Αθηνά Χρυσαντίδου και ο Δώρος Παναγίδης είναι ένα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια του Power of love, γι'αυτό και η ανάρτηση...
13 Απρίλιος 2018, 12.50
---------7--------pics Η θάλασσα ξέβρασε τη νεκρή φάλαινα στη Σαντορίνη. Το μήκος της ξεπερνούσε τα 9 μέτρα. Οι νέες εικόνες από το Ακρωτήρι κάνουν το γύρο του...
13 Απρίλιος 2018, 12.47
--15------------21- Δεκαπέντε χρόνια συμπληρώνονται σήμερα από την τραγωδία που συγκλόνισε πανελλήνιο, όταν 21 16χρονοι μαθητές, από το Μακροχώρι Ημαθίας, άφησαν την...
real-estate
pharmacy
ktel
phones
steile-arthro
astra
san-simera
Ο ΚΑΙΡΟΣ
ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΤΩΡΑ ΣΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ