721 πωλητές & άλλες ειδικότητες σε 25 επιχειρήσεις

Επτακόσιες είκοσι μία ευκαιρίες καριέρας προσφέρουν 25 ιδιωτικές επιχειρήσεις για προσωπικό διαφόρων κατηγοριών για την κάλυψη, κυρίως, θέσεων πωλητών.
Την πλειονότητα των θέσεων θα καλύψει η εταιρεία e-Value Α.Ε, όπου θα προσληφθούν συνολικά 155 νέοι υπάλληλοι, ενώ ακολουθούν οι εταιρείες Randstad Hellas S.A. και In Group HR Solutions με 147 και 99 θέσεις, αντίστοιχα.
Σαράντα μία νέες θέσεις εργασίας προσφέρονται από την ICAP Group, 37 από την Aspis Real Estate, 32 από την Optimal Business Action Ε.Π.Α., 23 από την ISS Human Resources Α.Ε. και 22 θέσεις από την εταιρεία Velti.
Στις εταιρείες Lidl Hellas και Job Quest S.A. θα προσληφθούν είκοσι νέοι υπάλληλοι, 16 στην People for Business, 46 στην Kolossos Security, 15 στην Infoassist S.A. και δέκα στην Grand Solutions Α.Ε.
Εννέα προσλήψεις θα πραγματοποιηθούν από την Interstar Security, επτά από την Pepsico - ΗΒΗ, έξι από την Data Communication, πέντε από τη MedNet International Ltd, τέσσερις από το Market In και δύο από το Kurland Spa.
Από μία θέση «ανοίγει» στις εταιρείες Intersport, Βιοϊατρική, ΑΒ Βασιλόπουλος, Forthnet και Bergmann Kord.
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΓΕΝΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
13 Απρίλιος 2018, 12.56
power-of-love------------instagram-Το κοινό τους θέλει μαζί! Η Αθηνά Χρυσαντίδου και ο Δώρος Παναγίδης είναι ένα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια του Power of love, γι'αυτό και η ανάρτηση...
13 Απρίλιος 2018, 12.50
---------7--------pics Η θάλασσα ξέβρασε τη νεκρή φάλαινα στη Σαντορίνη. Το μήκος της ξεπερνούσε τα 9 μέτρα. Οι νέες εικόνες από το Ακρωτήρι κάνουν το γύρο του...
13 Απρίλιος 2018, 12.47
--15------------21- Δεκαπέντε χρόνια συμπληρώνονται σήμερα από την τραγωδία που συγκλόνισε πανελλήνιο, όταν 21 16χρονοι μαθητές, από το Μακροχώρι Ημαθίας, άφησαν την...
real-estate
pharmacy
ktel
phones
steile-arthro
astra
san-simera
Ο ΚΑΙΡΟΣ
ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΤΩΡΑ ΣΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ