8.155 στις Επαγ/τικές Σχολές Μαθητείας του ΟΑΕΔ

Στους 8.155 ανέρχονται οι μαθητές και οι μαθήτριες που θα εισαχθούν στις Επαγγελματικές Σχολές Μαθητείας του ΟΑΕΔ για να εκπαιδευτούν σε 32 διαφορετικές ειδικότητες, με ζήτηση και αποκατάσταση στην Αγορά Εργασίας.

Δικαίωμα υποβολής αίτησης για το σχολικό έτος 2010-11 έχουν οι κάτοχοι τουλάχιστον ενδεικτικού Α΄ Τάξης Επαγγελματικών Λυκείων ή Γενικών Λυκείων και ηλικίας που να έχουν γεννηθεί κατά τα έτη 1987-1994.

Αιτήσεις υποψηφιότητας υποβάλλονται από 21 Ιουνίου μέχρι και 31 Αυγούστου στις Γραμματείες των Επαγγελματικών Σχολών του ΟΑΕΔ κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες.

Όπου δεν συμπληρώνεται ο αριθμός των εισακτέων μαθητών στις ειδικότητες - τμήματα στις Επαγγελματικές Σχολές Μαθητείας του ΟΑΕΔ, μέχρι τις 31 Αυγούστου, οι αιτήσεις συνεχίζονται μέχρι συμπλήρωσής του κάθε τμήματος - ειδικότητας.

Η επιλογή των μαθητών που θα εισαχθούν στις 32 ειδικότητες των Σχολών,  γίνεται με βάση τον γενικό  απολυτήριο βαθμό του τίτλου σπουδών και με κοινωνικά κριτήρια.

Περισσότερες πληροφορίες για τους υποψήφιους μαθητές στις Επαγγελματικές Σχολές Μαθητείας του ΟΑΕΔ, παρέχονται ηλεκτρονικά από την ιστοσελίδα του Οργανισμού (ΟΑΕΔΦ) www.oaed.gr και στις κατά τόπους Επαγγελματικές Σχολές Μαθητείας.
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΓΕΝΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
13 Απρίλιος 2018, 12.56
power-of-love------------instagram-Το κοινό τους θέλει μαζί! Η Αθηνά Χρυσαντίδου και ο Δώρος Παναγίδης είναι ένα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια του Power of love, γι'αυτό και η ανάρτηση...
13 Απρίλιος 2018, 12.50
---------7--------pics Η θάλασσα ξέβρασε τη νεκρή φάλαινα στη Σαντορίνη. Το μήκος της ξεπερνούσε τα 9 μέτρα. Οι νέες εικόνες από το Ακρωτήρι κάνουν το γύρο του...
13 Απρίλιος 2018, 12.47
--15------------21- Δεκαπέντε χρόνια συμπληρώνονται σήμερα από την τραγωδία που συγκλόνισε πανελλήνιο, όταν 21 16χρονοι μαθητές, από το Μακροχώρι Ημαθίας, άφησαν την...
real-estate
pharmacy
ktel
phones
steile-arthro
astra
san-simera
Ο ΚΑΙΡΟΣ
ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΤΩΡΑ ΣΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ