Μόνιμες θέσεις στα ΕΛΠΕ και 2.400 εποχικές

Σε δεκάδες νέες προσλήψεις αορίστου χρόνου προχωρούν τα Ελληνικά Πετρέλαια από τον Ιούνιο, ενώ θα απασχολήσουν και 2.400 εποχικούς υπαλλήλους στο έργο εκσυγχρονισμού του διυλιστηρίου Ελευσίνας.
Η ολοκλήρωση των διαδικασιών εκσυγχρονισμού θα ολοκληρωθεί το δεύτερο εξάμηνο του 2011 και μέχρι τότε θα απασχοληθούν χιλιάδες εποχικοί υπάλληλοι εργολαβικών εργασιών από την ευρύτερη περιοχή του Θριάσιου, ενώ θα δημιουργηθούν και 165 μόνιμες θέσεις εργασίας διαφόρων ειδικοτήτων (Τεχνίτες, Μηχανικοί, Εργοδηγοί, Χειριστές, Διοικητικοί, Προσωπικό Φύλαξης κ.ά.) στο εκσυγχρονισμένο διυλιστήριο.
Στο μεταξύ, έως τις 28 Μαϊου θα μπορούν οι ενδιαφερόμενοι να υποβάλουν τις αιτήσεις τους για πρόσληψη στα Ελληνικά Πετρέλαια στις ειδικότητες Τεχνίτες Οργάνων/ Ηλεκτρονικοί Βιομηχανικών Εφαρμογών, Τεχνίτες Ηλεκτρολόγοι και Πυροσβέστες - Οδηγοί.
Στα προσόντα που απαιτούνται μεταξύ άλλων περιλαμβάνονται ο απολυτήριος τίτλος Ενιαίου Λυκείου ή ισότιμος τίτλος σχολικής μονάδας της ημεδαπής, η κατοχή επαγγελματικής άδειας Α, Γ & ΣΤ τάξης για τους Τεχνίτες Ηλεκτρολόγους, η άδεια οδήγησης κατηγορίας Ε (+ Γ) για τους Οδηγούς και η προϋπηρεσία από 2 έως 4 έτη ανάλογα με την ειδικότητα.
Οι υποψήφιοι θα πρέπει να αποδέχονται απασχόληση σε πρόγραμμα συνεχούς εναλλασσόμενης 24ωρης βάρδιας, καθώς και ότι η πρόσληψή τους τελεί υπό εξάμηνη δοκιμαστική περίοδο.
Η εντοπιότητα (μόνιμος κάτοικος όμορων Δήμων των Διυλιστηρίων Ασπροπύργου και Ελευσίνας) θα θεωρηθεί σοβαρό συγκριτικό πλεονέκτημα
Η υποβολή βιογραφικών γίνεται ηλεκτρονικά, στη διεύθυνση Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε. και συνοδεύεται από πρόσφατη φωτογραφία.
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΓΕΝΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
23 Ιανουάριος 2018, 13.49
-24-------forbesΟ Σταύρος Τσομπανίδης που αναδεικνύει τα ελληνικά φύκια παγκοσμίως μπήκε στη λίστα των «30 Under 30» - Την Ελλάδα στη εφετινή λίστα εκπροσωπεί επίσης...
23 Ιανουάριος 2018, 13.48
2018-01-23-11-49-29Στις 4 Φεβρουαρίου έχει προγραμματιστεί το επόμενο συλλαλητήριο για τη Μακεδονία, αυτήν τη φορά στην Αθήνα. Δημοσιεύματα ανέφεραν πως το συλλαλητήριο θα...
23 Ιανουάριος 2018, 13.47
2018-01-23-11-48-25 Έπειτα από συντονισμένη επιχείρηση της αστυνομίας συνελήφθησας στο Μενίδι και στα Άνω Λιόσια, δύο άνδρες (ηλικίας 58 και 74 ετών) καθώς και μία ...
real-estate
pharmacy
ktel
phones
steile-arthro
astra
san-simera
Ο ΚΑΙΡΟΣ
ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΤΩΡΑ ΣΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ