Τα χειρότερα σε Β και Γ εθνική, έρχονται Αποφασισμένοι οι ποδοσφαιριστές να απέχουν από τις προπονήσεις.

Η νέα αναστολή που αποφάσισε η ΕΠΑΕ θα δρομολογήσει την Παρασκευή (10/1) εξελίξεις στις ομάδες της Football League.
Σε ορισμένες από αυτές, μάλιστα, είχε αποφασιστεί να υπάρξει αποχή σε περίπτωση που το πρωτάθλημα δεν ξεκινούσε την Τετάρτη (15/2).
Οπότε τα... χειρότερα έρχονται.
Οι ποδοσφαιριστές που έχουν όλο το δίκιο με το μέρος τους είναι απογοητευμένοι και ορισμένοι εξ' αυτών σκέφτονται σοβαρά το ενδεχόμενο να τα παρατήσουν και να ασχοληθούν με κάτι διαφορετικό από το ποδόσφαιρο.
Δέν έγινε το φιλικό
στο Βόλο
Δε διεξήχθη το φιλικό του
Πιερικού στο Βόλο με τη Νίκη.
Δέν έγινε το φιλικό στο Βόλο
Δε διεξήχθη το φιλικό του Πιερικού στο Βόλο με τη Νίκη.
Η αποστολή της Κατερινιώτικης ομάδας ταξίδεψε κανονικά στην πρωτεύουσα της Μαγνησίας αλλά τα έντονα καιρικά φαινόμενα, μετέτρεψαν σε βούρκο το γήπεδο στη Ν. Ιωνία του Βόλου, με αποτέλεσμα να μη καταστεί δυνατή η δεξαγωγή του αγώνα με τη Νίκη.
Γερ. Ποτουρίδης:φέρει ευθύνες η πολιτεία
Στο Δημοτικό Ραδιόφωνο και τον Μπάμπη Πεΐδη μίλησε ο Γεράσιμος Ποτουρίδης.
Ο πρόεδρος του Βατανιακού δεν έκρυψε την αγωνία του για την κατάσταση στο ποδόσφαιρο της χώρας μας και τα προβλήματα σε Β και Γ εθνική κατηγορία, ενώ επανειλημμένα τόνισε ότι η ευθύνη βαραίνει την πολιτεία που έδωσε υποσχέσεις σε ΠΑΕ και ΤΑΠ και δε τις τήρησε.
Τα οικονομικά προβλήματα των ομάδων έχουν γίνει δυσβάσταχτα με την εξέλιξη αυτή και πλέον κανείς δε ξέρει που θα καταλήξει η κατάσταση η οποία τείνει να βγει εκτός ελέγχου. Παρόλα αυτά ο Βατανιακός πληρώνει κανονικά το ΙΚΑ του χωρίς να υπάρχει πρόβλημα ασφάλισης στους παίκτες του είπε ο έμπειρος παράγοντας, ενώ χρήματα από πουθενά δεν μπαίνουν στα ταμεία της ομάδας.
Εκτός αυτού έγιναν κινήσεις τον Ιανουάριο για να ενισχυθεί το ρόστερ της ομάδας. Πρόσφατο απόκτημα ο Λαζαρίδης που αναμένεται να βοηθήσει στη φετινή προσπάθεια του Βατανιακού να παραμείνει στη Γ εθνική κατηγορία.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΓΕΝΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
13 Απρίλιος 2018, 12.56
power-of-love------------instagram-Το κοινό τους θέλει μαζί! Η Αθηνά Χρυσαντίδου και ο Δώρος Παναγίδης είναι ένα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια του Power of love, γι'αυτό και η ανάρτηση...
13 Απρίλιος 2018, 12.50
---------7--------pics Η θάλασσα ξέβρασε τη νεκρή φάλαινα στη Σαντορίνη. Το μήκος της ξεπερνούσε τα 9 μέτρα. Οι νέες εικόνες από το Ακρωτήρι κάνουν το γύρο του...
13 Απρίλιος 2018, 12.47
--15------------21- Δεκαπέντε χρόνια συμπληρώνονται σήμερα από την τραγωδία που συγκλόνισε πανελλήνιο, όταν 21 16χρονοι μαθητές, από το Μακροχώρι Ημαθίας, άφησαν την...
real-estate
pharmacy
ktel
phones
steile-arthro
astra
san-simera
Ο ΚΑΙΡΟΣ
ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΤΩΡΑ ΣΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ