Τα χειρότερα σε Β και Γ εθνική, έρχονται Αποφασισμένοι οι ποδοσφαιριστές να απέχουν από τις προπονήσεις.

Η νέα αναστολή που αποφάσισε η ΕΠΑΕ θα δρομολογήσει την Παρασκευή (10/1) εξελίξεις στις ομάδες της Football League.
Σε ορισμένες από αυτές, μάλιστα, είχε αποφασιστεί να υπάρξει αποχή σε περίπτωση που το πρωτάθλημα δεν ξεκινούσε την Τετάρτη (15/2).
Οπότε τα... χειρότερα έρχονται.
Οι ποδοσφαιριστές που έχουν όλο το δίκιο με το μέρος τους είναι απογοητευμένοι και ορισμένοι εξ' αυτών σκέφτονται σοβαρά το ενδεχόμενο να τα παρατήσουν και να ασχοληθούν με κάτι διαφορετικό από το ποδόσφαιρο.
Δέν έγινε το φιλικό
στο Βόλο
Δε διεξήχθη το φιλικό του
Πιερικού στο Βόλο με τη Νίκη.
Δέν έγινε το φιλικό στο Βόλο
Δε διεξήχθη το φιλικό του Πιερικού στο Βόλο με τη Νίκη.
Η αποστολή της Κατερινιώτικης ομάδας ταξίδεψε κανονικά στην πρωτεύουσα της Μαγνησίας αλλά τα έντονα καιρικά φαινόμενα, μετέτρεψαν σε βούρκο το γήπεδο στη Ν. Ιωνία του Βόλου, με αποτέλεσμα να μη καταστεί δυνατή η δεξαγωγή του αγώνα με τη Νίκη.
Γερ. Ποτουρίδης:φέρει ευθύνες η πολιτεία
Στο Δημοτικό Ραδιόφωνο και τον Μπάμπη Πεΐδη μίλησε ο Γεράσιμος Ποτουρίδης.
Ο πρόεδρος του Βατανιακού δεν έκρυψε την αγωνία του για την κατάσταση στο ποδόσφαιρο της χώρας μας και τα προβλήματα σε Β και Γ εθνική κατηγορία, ενώ επανειλημμένα τόνισε ότι η ευθύνη βαραίνει την πολιτεία που έδωσε υποσχέσεις σε ΠΑΕ και ΤΑΠ και δε τις τήρησε.
Τα οικονομικά προβλήματα των ομάδων έχουν γίνει δυσβάσταχτα με την εξέλιξη αυτή και πλέον κανείς δε ξέρει που θα καταλήξει η κατάσταση η οποία τείνει να βγει εκτός ελέγχου. Παρόλα αυτά ο Βατανιακός πληρώνει κανονικά το ΙΚΑ του χωρίς να υπάρχει πρόβλημα ασφάλισης στους παίκτες του είπε ο έμπειρος παράγοντας, ενώ χρήματα από πουθενά δεν μπαίνουν στα ταμεία της ομάδας.
Εκτός αυτού έγιναν κινήσεις τον Ιανουάριο για να ενισχυθεί το ρόστερ της ομάδας. Πρόσφατο απόκτημα ο Λαζαρίδης που αναμένεται να βοηθήσει στη φετινή προσπάθεια του Βατανιακού να παραμείνει στη Γ εθνική κατηγορία.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΓΕΝΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
23 Ιανουάριος 2018, 13.49
-24-------forbesΟ Σταύρος Τσομπανίδης που αναδεικνύει τα ελληνικά φύκια παγκοσμίως μπήκε στη λίστα των «30 Under 30» - Την Ελλάδα στη εφετινή λίστα εκπροσωπεί επίσης...
23 Ιανουάριος 2018, 13.48
2018-01-23-11-49-29Στις 4 Φεβρουαρίου έχει προγραμματιστεί το επόμενο συλλαλητήριο για τη Μακεδονία, αυτήν τη φορά στην Αθήνα. Δημοσιεύματα ανέφεραν πως το συλλαλητήριο θα...
23 Ιανουάριος 2018, 13.47
2018-01-23-11-48-25 Έπειτα από συντονισμένη επιχείρηση της αστυνομίας συνελήφθησας στο Μενίδι και στα Άνω Λιόσια, δύο άνδρες (ηλικίας 58 και 74 ετών) καθώς και μία ...
real-estate
pharmacy
ktel
phones
steile-arthro
astra
san-simera
Ο ΚΑΙΡΟΣ
ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΤΩΡΑ ΣΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ