«Βγαίνουν» οι πίνακες επιλογής για τις προσλήψεις στο Λιμενικό

Στην τελική ευθεία βρίσκονται οι δύο μεγάλοι διαγωνισμοί του Λιμενικού Σώματος που αφορούν την κατάταξη 280 Δόκιμων Λιμενοφυλάκων και180 Δόκιμων Υπαξιωματικών.
Οι αναφερόμενοι στον πίνακα υποψήφιοι πρέπει να παρουσιασθούν στις 16 Νοεμβρίου στη Σχολή Λιμενοφυλάκων
Στην τελική ευθεία βρίσκονται οι δύο μεγάλοι διαγωνισμοί του Λιμενικού Σώματος που αφορούν την κατάταξη 280 Δόκιμων Λιμενοφυλάκων και180 Δόκιμων Υπαξιωματικών.
Το Αρχηγείο του ΛΣ-ΕΛ.ΑΚΤ έχει ήδη αναρτήσει τους πίνακες επιλογής ανά ειδικότητες / κατηγορίες των συμμετεχόντων υποψηφίων (στην ιστοσελίδα www.hcg.gr), ενώ έχει ολοκληρωθεί και η περίοδος υποβολής ενστάσεων, οι οποίες εκδικάζονται από το ΑΣΕΠ.
Μέχρι το τέλος του μήνα θα προκύψουν οι οριστικοί πίνακες επιλογής των υποψηφίων δοκίμων Υπαξιωματικών και Λιμενοφυλάκων (ανδρών - γυναικών).
Εξάλλου, από τη Διεύθυνση Εκπαίδευσης του Κλάδου Διοίκησης, Οργάνωσης και Εκπαίδευσης του Αρχηγείου του Λιμενικού Σώματος ανακοινώθηκαν οι πίνακες επιτυχόντων και επιλαχόντων Αξιωματικών ειδικότητας Οικονομικού.
Τέλος, αναρτήθηκε ο πίνακας καλουμένων υποψηφίων ειδικότητας Νομικού, για υψομέτρηση. Οι αναφερόμενοι στον πίνακα υποψήφιοι πρέπει να παρουσιασθούν στις 16 Νοεμβρίου στη Σχολή Λιμενοφυλάκων (Τέρμα Οικονόμου και Ξανθοπουλίδου, Χατζηκυριάκειο) ενώπιον της αρμόδιας Επιτροπής Υψομέτρησης, φέροντας απαραιτήτως μαζί τους την Αστυνομική τους Ταυτότητα.
Μετά την άμεση ανακοίνωση των αποτελεσμάτων της υψομέτρησης, θα ακολουθήσει το επόμενο στάδιο του διαγωνισμού, αυτό της ψυχοτεχνικής δοκιμασίας, την ίδια ημέρα.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΓΕΝΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
22 Νοέμβριος 2017, 14.05
2017-11-22-12-07-14Αρχαιολόγοι ανακάλυψαν τα ερείπια ενός κάστρου 3.000 ετών στον πάτο της λίμνης Βαν - Η τοποθεσία, τα ευρήματα και οι αρχαίοι πολιτισμοί που αναπτύχθηκαν...
22 Νοέμβριος 2017, 14.03
bloomberg--------21--- Η καταιγίδα που προκάλεσε τον θάνατο 21 ανθρώπων στην Ελλάδα ήταν ένα φαινόμενο τροπικού είδους που αναπτύχθηκε στα ύδατα της Μεσογείου και...
22 Νοέμβριος 2017, 14.01
-17--------- Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, η 17χρονη -που έχει κάνει και απόπειρα αυτοκτονίας πριν έναν χρόνο-, εκμυστηρεύτηκε τα όσα άσχημα της συνέβαιναν στην ψυχολόγο...
real-estate
pharmacy
ktel
phones
steile-arthro
astra
san-simera
Ο ΚΑΙΡΟΣ
ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΤΩΡΑ ΣΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ