«Βγαίνουν» οι πίνακες επιλογής για τις προσλήψεις στο Λιμενικό

Στην τελική ευθεία βρίσκονται οι δύο μεγάλοι διαγωνισμοί του Λιμενικού Σώματος που αφορούν την κατάταξη 280 Δόκιμων Λιμενοφυλάκων και180 Δόκιμων Υπαξιωματικών.
Οι αναφερόμενοι στον πίνακα υποψήφιοι πρέπει να παρουσιασθούν στις 16 Νοεμβρίου στη Σχολή Λιμενοφυλάκων
Στην τελική ευθεία βρίσκονται οι δύο μεγάλοι διαγωνισμοί του Λιμενικού Σώματος που αφορούν την κατάταξη 280 Δόκιμων Λιμενοφυλάκων και180 Δόκιμων Υπαξιωματικών.
Το Αρχηγείο του ΛΣ-ΕΛ.ΑΚΤ έχει ήδη αναρτήσει τους πίνακες επιλογής ανά ειδικότητες / κατηγορίες των συμμετεχόντων υποψηφίων (στην ιστοσελίδα www.hcg.gr), ενώ έχει ολοκληρωθεί και η περίοδος υποβολής ενστάσεων, οι οποίες εκδικάζονται από το ΑΣΕΠ.
Μέχρι το τέλος του μήνα θα προκύψουν οι οριστικοί πίνακες επιλογής των υποψηφίων δοκίμων Υπαξιωματικών και Λιμενοφυλάκων (ανδρών - γυναικών).
Εξάλλου, από τη Διεύθυνση Εκπαίδευσης του Κλάδου Διοίκησης, Οργάνωσης και Εκπαίδευσης του Αρχηγείου του Λιμενικού Σώματος ανακοινώθηκαν οι πίνακες επιτυχόντων και επιλαχόντων Αξιωματικών ειδικότητας Οικονομικού.
Τέλος, αναρτήθηκε ο πίνακας καλουμένων υποψηφίων ειδικότητας Νομικού, για υψομέτρηση. Οι αναφερόμενοι στον πίνακα υποψήφιοι πρέπει να παρουσιασθούν στις 16 Νοεμβρίου στη Σχολή Λιμενοφυλάκων (Τέρμα Οικονόμου και Ξανθοπουλίδου, Χατζηκυριάκειο) ενώπιον της αρμόδιας Επιτροπής Υψομέτρησης, φέροντας απαραιτήτως μαζί τους την Αστυνομική τους Ταυτότητα.
Μετά την άμεση ανακοίνωση των αποτελεσμάτων της υψομέτρησης, θα ακολουθήσει το επόμενο στάδιο του διαγωνισμού, αυτό της ψυχοτεχνικής δοκιμασίας, την ίδια ημέρα.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΓΕΝΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
13 Απρίλιος 2018, 12.56
power-of-love------------instagram-Το κοινό τους θέλει μαζί! Η Αθηνά Χρυσαντίδου και ο Δώρος Παναγίδης είναι ένα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια του Power of love, γι'αυτό και η ανάρτηση...
13 Απρίλιος 2018, 12.50
---------7--------pics Η θάλασσα ξέβρασε τη νεκρή φάλαινα στη Σαντορίνη. Το μήκος της ξεπερνούσε τα 9 μέτρα. Οι νέες εικόνες από το Ακρωτήρι κάνουν το γύρο του...
13 Απρίλιος 2018, 12.47
--15------------21- Δεκαπέντε χρόνια συμπληρώνονται σήμερα από την τραγωδία που συγκλόνισε πανελλήνιο, όταν 21 16χρονοι μαθητές, από το Μακροχώρι Ημαθίας, άφησαν την...
real-estate
pharmacy
ktel
phones
steile-arthro
astra
san-simera
Ο ΚΑΙΡΟΣ
ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΤΩΡΑ ΣΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ