280 Λιμενοφύλακες από επτά κατηγορίες Κατανομή των θέσεων Αιτήσεις έως 9 Σεπτεμβρίου

“Μαγνήτη” για χιλιάδες αποφοίτους Λυκείου συνιστά ο διαγωνισμός της Ελληνικής Ακτοφυλακής που είναι σε εξέλιξη και αφορά την κατάταξη 280 δόκιμων Λιμενοφυλάκων (ανδρών-γυναικών).
Από το σύνολο των θέσεων, οι 90 αφορούν υποψηφίους με απολυτήριο τίτλο Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, τριετούς φοίτησης για τα ημερήσια λύκεια ή τετραετούς φοίτησης για τα εσπερινά λύκεια, οι 8 αφορούν ειδικότητες Μουσικού, οι 28 υποψήφιους Εθελοντές Πενταετούς Υποχρέωσης, οι 40 υποψηφίους που έχουν υπηρετήσει στις Ειδικές Δυνάμεις Σ.Ξ. ως Καταδρομείς ή Αλεξιπτωτιστές ή Πεζοναύτες, οι 10 υποψηφίους που έχουν υπηρετήσει ως Υποβρύχιοι Καταστροφείς Σ.Ξ. και Π.Ν., οι 28 υποψηφίους ιδιώτες που συμμετείχαν ενεργά σε επιχειρήσεις για τη διάσωση ατόμων στη θάλασσα ή στους χερσαίους χώρους και οι υπόλοιπες 76 θέσεις αφορούν υποψηφίους ΔΕ που έχουν υπηρετήσει στις Ειδικές Δυνάμεις σε διάφορες τεχνικές και παραϊατρικές ειδικότητες.
Οι υποψήφιοι για τη Σχολή Λιμενοφυλάκων (ανεξαρτήτως κατηγορίας ή ειδικότητας) πρέπει να είναι Ελληνες πολίτες έως 26 ετών, να είναι κάτοχοι απολυτηρίου τίτλου Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης (με το ελάχιστο όριο γενικού βαθμού απολυτηρίου 10) και να έχουν ανάστημα οι άνδρες τουλάχιστον 1,70 μ. και οι γυναίκες τουλάχιστον 1,60 μ., αμφότεροι χωρίς υποδήματα.
Εξάλλου θα πρέπει να έχουν γνώση χειρισμού Η/Υ στα αντικείμενα: i) επεξεργασία κειμένων, ii) υπολογιστικά φύλλα, iii) υπηρεσίες Διαδικτύου, αλλά και καλή γνώση μίας τουλάχιστον ξένης γλώσσας.
Αιτήσεις υποβάλλονται έως τις 9 Σεπτεμβρίου στα Κεντρικά Λιμεναρχεία (πλην Κ.Λ. Πειραιά), Λιμεναρχεία και Υπολιμεναρχεία και στη Σχολή Λιμενοφυλάκων (Τέρμα Οικονόμου & Ξανθοπουλίδου, Χατζηκυριάκειο, Πειραιάς). Πληροφορίες στο τηλ. 210-4191546 και στις Λιμενικές Αρχές της χώρας.
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΓΕΝΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
13 Απρίλιος 2018, 12.56
power-of-love------------instagram-Το κοινό τους θέλει μαζί! Η Αθηνά Χρυσαντίδου και ο Δώρος Παναγίδης είναι ένα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια του Power of love, γι'αυτό και η ανάρτηση...
13 Απρίλιος 2018, 12.50
---------7--------pics Η θάλασσα ξέβρασε τη νεκρή φάλαινα στη Σαντορίνη. Το μήκος της ξεπερνούσε τα 9 μέτρα. Οι νέες εικόνες από το Ακρωτήρι κάνουν το γύρο του...
13 Απρίλιος 2018, 12.47
--15------------21- Δεκαπέντε χρόνια συμπληρώνονται σήμερα από την τραγωδία που συγκλόνισε πανελλήνιο, όταν 21 16χρονοι μαθητές, από το Μακροχώρι Ημαθίας, άφησαν την...
real-estate
pharmacy
ktel
phones
steile-arthro
astra
san-simera
Ο ΚΑΙΡΟΣ
ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΤΩΡΑ ΣΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ