Ο Σούλης Παπαδόπουλος μένει.. Ο Γιώτης Σατσίδης φεύγει.

907ecc0ecc024310fd1641e04cfa009a_LΚαι ενώ μέχρι πριν λίγες μέρες ο Σούλης Παπαδόπουλος αποτελούσε παρελθόν από τον Πιερικό καθώς δεν ετύγχανε και της μεγαλύτερης εκτίμησης από τα μέλη της νέας διοίκησης, ξαφνικά τα δεδομένα άλλαξαν και η ΠΑΕ της Κατερίνης θα ανακοινώσει πως νέος προπονητής θα είναι ο..Σούλης Παπαδόπουλος!
Ο Παπαδόπουλος ξέρει πολύ καλά την ομάδα ενώ και ο κόσμος της Κατερίνης δείχνει στην πλειοψηφία του να "στηρίζει" την παραμονή του..
Βέβαια στην απόφαση παραμονής του Σούλη ρόλο έπαιξαν και τα "άκυρα" που έφαγε η ΠΑΕ Πιερικός από υποψήφιος προπονητές όπως τον Παύλο Δερμιτζάκη, τον Αντρέας Καμιάτι και τον Τιμόθεο Καβακα..
Βέβαια παρόλο που ο Κώστας Παπαδόπουλος συμφώνησε με τον Σούλη, υπάρχουν και αντιδράσεις μέσα στη διοίκηση για την παραμονή του...Και ο Γιώτης Σατσίδης φαίνεται πως αποτελεί παρελθόν από το διοικητικό σχήμα...

Η σύνθεση της νέας διοίκησης του Πιερικού

Το πόστο του διευθυντή ποδοσφαίρου θα αναλάβει ο Χρήστος Τσικούρας, γενικός αρχηγός θα είναι ο Δημήτρης Λιόλιος, ενώ υπεύθυνος Επικοινωνίας και Τύπου θα είναι ο Δημήτρης Πάππας. Άμεσος συνεργάτης και βοηθός προπονητή του Σούλη Παπαδόπουλου θα είναι ο Νίκος Θεοδοσιάδης, ο οποίος αποτελούσε προσωπική επιλογή του έμπειρου τεχνικού και κατά την αμέσως προηγούμενη θητεία του. Έφορος της ομάδας θα παραμείνει ο Αχιλλέας Ιωακειμίδης, ενώ δεν έγιναν γνωστά τα υπόλοιπα μέλη του προπονητικού επιτελείου.
Σύμφωνα με το οργανόγραμμα της ΠΑΕ, υπάρχουν ακόμη οι θέσεις των υπεύθυνου σκάουτινγκ και υπεύθυνου εμπορικού τμήματος, όμως δεν υπήρξαν ανακοινώσεις γι’ αυτές.

Κώστας Παπαδόπουλος:
Η διοίκηση κατέληξε στην καλύτερη επιλογή της

«Σας ταλαιπωρούμε Σαββάτο πρωί φέρνοντάς σας στα γραφεία, αλλά ήταν υποχρέωσή μας να σας ενημερώσουμε άμεσα, παρουσιάζοντας τον προπονητή με τον οποίο θα συνεργαστούμε την επόμενη περίοδο. Είναι γνωστός από τα... παλιά και σε όλες του τις παρουσίες στον πάγκο της ομάδας είχε θετικό «ισοζύγιο».
Η διοίκηση θεωρεί ότι κατέληξε στην καλύτερη επιλογή, τον Σούλη Παπαδόπουλο, τον οποίο γνωρίσαμε ως ποδοσφαιριστή και οπαδό της Προοδευτικής και ως προπονητή και οπαδό του Πιερικού.
Συμφωνήσαμε γρήγορα, γιατί είδαμε στα μάτια του τη φλόγα και την επιθυμία να βοηθήσει.
Όσον αφορά στο οικονομικό σκέλος, τα βρήκαμε μέσα σε ένα λεπτό!
Οι φιλοσοφίες μας συμπίπτουν, σε μια εποχή που η οικονομική κρίση αγγίζει και το ποδόσφαιρο. Είμαστε πεπεισμένοι ότι πρέπει να γίνει επαγγελματική δουλειά σε βάθος, φροντίζοντας ιδιαίτερα το κομμάτι των ακαδημιών.
Ο Σούλης Παπαδόπουλος είναι σύμφωνος με αυτή τη στρατηγική και επίσης θεωρεί ότι οι νέοι ποδοσφαιριστές είναι απαραίτητο να προσεχθούν πάρα πολύ».

Σούλης Παπαδόπουλος:
Στόχος της ομάδας τα πλέϊ-οφ

«Στόχος δεν είναι μόνο νίκες αλλά και σε βάθος χρόνου να παίζουν στον Πιερικό παιδιά από τα σπλάχνα της ομάδας. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον πρόεδρο κ. Παπαδόπουλο για τα πολύ καλά λόγια που είπε για μένα. Νομίζω ότι αυτή τη στιγμή είναι παραπάνω από υποχρέωση να ευχαριστήσω τη νέα διοίκηση καθώς όταν σου δίνει το δικαίωμα να είσαι προπονητής στην πρώτη θητεία της, μόνο και μόνο αυτό με κάνει να νιώθω υπερήφανος, σαν άνθρωπος και προπονητής. Ευχαριστώ και τον κόσμο του Πιερικού που με έχει πάρα πολύ ψηλά σε εκτίμηση. Σε ερώτηση για τους στόχους της ομάδας τη νέα χρονιά σημείωσε: «Θα ρίξουμε πολύ μεγάλο βάρος στις νεαρές ηλικίες, κάτι που χρειάζεται πάρα πολλή δουλειά και χρόνο, όμως δε θα κοιτάμε μόνο το δέντρο με κίνδυνο να χάσουμε το δάσος. Είμαι γεννημένος νικητής!
Ο στόχος του Πιερικού, αν το νέο πρωτάθλημα διεξαχθεί όπως και το προηγούμενο θα είναι να μπούμε στα play off. Δε νομίζω ότι ο περυσινός Πιερικός ήταν έτοιμος για τα play off, αν και με μια νίκη στο τέλος θα μπορούσε να είναι αυτός. Ο στόχος είναι ένας: όσο πιο ψηλά, τόσο πιο καλά!».
Πηγή: PierikosNews

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΓΕΝΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
13 Απρίλιος 2018, 12.56
power-of-love------------instagram-Το κοινό τους θέλει μαζί! Η Αθηνά Χρυσαντίδου και ο Δώρος Παναγίδης είναι ένα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια του Power of love, γι'αυτό και η ανάρτηση...
13 Απρίλιος 2018, 12.50
---------7--------pics Η θάλασσα ξέβρασε τη νεκρή φάλαινα στη Σαντορίνη. Το μήκος της ξεπερνούσε τα 9 μέτρα. Οι νέες εικόνες από το Ακρωτήρι κάνουν το γύρο του...
13 Απρίλιος 2018, 12.47
--15------------21- Δεκαπέντε χρόνια συμπληρώνονται σήμερα από την τραγωδία που συγκλόνισε πανελλήνιο, όταν 21 16χρονοι μαθητές, από το Μακροχώρι Ημαθίας, άφησαν την...
real-estate
pharmacy
ktel
phones
steile-arthro
astra
san-simera
Ο ΚΑΙΡΟΣ
ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΤΩΡΑ ΣΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ