Έγκριση 24 θέσεων στην Κατερίνη

Την πρόσληψη 24 νέων εποχικών υπαλλήλων Δευτεροβάθμιας και Υποχρεωτικής Εκπαίδευσης ενέκρινε το ΑΣΕΠ για τον Δήμο Κατερίνης.  

Ο φορέας αναμένεται να προχωρήσει στην έκδοση της προκήρυξης μέσα στις επόμενες ημέρες, ώστε να ξεκινήσει και η υποβολή αιτήσεων από τους υποψηφίους.

Το προσωπικό θα προσληφθεί με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου οκτάμηνης διάρκειας και θα στελεχώσει πέντε ειδικότητες.

Η ειδικότητα που συγκεντρώνει την πλειονότητα των θέσεων είναι η ΥΕ Εργατών Πρασίνου, στην οποία κατανέμονται 20 θέσεις, ενώ από μία θέση κατανέμεται στις ειδικότητες ΔΕ Χειριστών JCB, Γκρέιντερ, Οδοστρωτήρα και Φορτωτή Bobcat.

Το προσωπικό πρέπει να έχει συμπληρώσει τα 18 έτη της ηλικίας και να μην υπερβαίνει τα 65. Πληροφορίες στο τηλέφωνο 23513 50411.
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΓΕΝΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
13 Απρίλιος 2018, 12.56
power-of-love------------instagram-Το κοινό τους θέλει μαζί! Η Αθηνά Χρυσαντίδου και ο Δώρος Παναγίδης είναι ένα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια του Power of love, γι'αυτό και η ανάρτηση...
13 Απρίλιος 2018, 12.50
---------7--------pics Η θάλασσα ξέβρασε τη νεκρή φάλαινα στη Σαντορίνη. Το μήκος της ξεπερνούσε τα 9 μέτρα. Οι νέες εικόνες από το Ακρωτήρι κάνουν το γύρο του...
13 Απρίλιος 2018, 12.47
--15------------21- Δεκαπέντε χρόνια συμπληρώνονται σήμερα από την τραγωδία που συγκλόνισε πανελλήνιο, όταν 21 16χρονοι μαθητές, από το Μακροχώρι Ημαθίας, άφησαν την...
real-estate
pharmacy
ktel
phones
steile-arthro
astra
san-simera
Ο ΚΑΙΡΟΣ
ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΤΩΡΑ ΣΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ