Η Εκδήλωση μνήμης στην κεντρική Πλατεία Ελευθερίας Κατερίνης

31 ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΥΤΟΘΥΣΙΑ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΗ ΧΑΡΙΣΟΠΟΥΛΟΥ
Απογοητευτική η συμμετοχή των αγροτών από την Πιερία στην εκδήλωση μνήμης - το μεσημέρι της Παρασκευής-  της αυτοθυσίας του Βασίλη Χαρισόπουλου που αυτοπυρπολήθηκε στις 27 Απριλίου του 1987 στην κεντρική πλατεία της Κατερίνης. Δυστυχώς η απουσία του αγροτικού κόσμου ήταν περισσότερο από εμφανής,  στην εκδήλωση που διοργάνωσε για 2η συνεχή χρονιά ο Αγροτικός Σύλλογος Κατερίνης δια του Προέδρου του Γιώργου Χαρισόπουλου.
Την  εκδήλωση χαιρέτισαν οι παρευρισκόμενοι εκπρόσωποι των Οργανώσεων παραγωγών και φορέων ενώ την κεντρική ομιλία πραγματοποίησε ο Πρόεδρος του Αγροτικού Συλλόγου Κατερίνης Γιώργος Χαρισσόπουλος που συγκίνησε με τον λόγο του.
Στην τιμητική εκδήλωση παραβρέθηκαν ο Περιφερειακός Σύμβουλος Δημήτρης Τσιμήτρης, ο Πρόεδρος του Α.Σ. Καρίτσας Διονύσης Φόλιος, οι εκπρόσωποι από τις Ομάδες Καπνού Λόφου Μηλιάς Βαγγέλης Γιαννώτας (Πρόεδρος) και ΝΕΟΚΟΠΑ Κολινδρού Γιώργος Σεραφειμίδης (Αντιπρόεδρος), ο Δημοτικός σύμβουλος Κατερίνης Θανάσης Λιακόπουλος και ο Αντιδήμαρχος Δίου Ολύμπου Σταύρος Χαρέλας, η Πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου Κατερίνης Μπέτυ Κωνσταντίνου, ο Πρόεδρος της ΝΟΔΕ ΝΔ Πιερίας Γιάννης Κουρινιώτης και ο Πρόεδρος της ΔΗΜ.Τ.Ο.Ν.Δ. Κατερίνης  Σπύρος Κουλκουδίνας καθώς και μικρός αριθμός αγροτών της περιοχής. Αρκετοί αγρότες στάθμευσαν τα τρακτέρ τους στην Κεντρική Πλατεία Ελευθερίας και μετά το πέρας της εκδήλωσης αναχώρησαν ειρηνικά χωρίς να προκαλέσουν κανένα πρόβλημα στην κυκλοφορία, υπό το διακριτικό βλέμμα των οργάνων τάξης.
Η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με τον Εθνικό ύμνο και την φράση «Αθάνατος!»