Γλυκά και αγάπη από το Επιμελητήριο Πιερίας στη «Μέριμνα Παιδιού Κατερίνης»

Ο Πρόεδρος του Επιμελητήριου Πιερίας Ηλίας Χατζηχριστοδούλου και μέλη του Δ.Σ. επισκέφτηκαν τις καινούργιες κτηριακές εγκαταστάσεις του Συλλόγου Μέριμνα Παιδιού Κατερίνης, προσφέροντας με πολύ αγάπη γλυκές λιχουδιές για τα παιδιά του Συλλόγου.
Συγκεκριμένα ο κ. Χατζηχριστοδούλου συνοδευόταν από την Α΄ Αντιπρόεδρο Ματούλα Βελώνη, την Οικονομική Επόπτη Χάιδω Παπαχατζή και τα μέλη του Δ.Σ. Βίνα Φλογέρα, Σμαρώ Γιαννούλη και Ελένη Ηλιάδου, καθώς και την εκπρόσωπο του Δημάρχου Κατερίνης, Αντιδήμαρχο Παρθένα Μακρίδου. Τους εκπροσώπους του Επιμελητηρίου και του Δήμου Κατερίνης υποδέχτηκαν ο πρόεδρος της «Μέριμνας» Δημήτριος Καραπούλιος, η ταμίας Μαρία Μπίλα, ο Διευθυντής Θ. Καραγκούνης και το προσωπικό, οι οποίοι τους ξενάγησαν στους χώρους και στις υποδομές της «Μέριμνας».
Ο πρόεδρος του Επιμελητήριου Πιερίας ανέφερε μεταξύ των άλλων ότι: «Το κοινωνικό έργο της Μέριμνας εδώ και 35 χρόνια είναι σημαντικό και τεράστιο για την τοπική μας κοινωνία. Αναγνωρίζουμε όλη αυτήν την προσπάθεια που καταβάλετε και επιθυμούμε να συμβάλλουμε και εμείς γιατί αυτά τα παιδιά είναι δικά μας παιδιά. Είμαστε εδώ όλοι μαζί για να δώσουμε χαρά προσφέροντας μικρά δώρα αλλά με πολύ αγάπη». Και κλείνοντας τους διαβεβαίωσε ότι «είμαστε και θα είμαστε δίπλα σας και θα βοηθήσουμε σε ό,τι χρειαστείτε στο πλαίσιο των δυνατοτήτων του Επιμελητηρίου» ευχόμενος υγεία και δύναμη.
Ο κ. Καραπούλιος, στο πρόσωπο του κ. Χατζηχριστοδούλου ως εκπροσώπου των παραγωγικών τάξεων της Πιερίας, ευχαρίστησε όλους τους επιχειρηματίες που στήριξαν και στηρίζουν τη «Μέριμνα» καθώς και το Επιμελητήριο Πιερίας όσο και τον ίδιο προσωπικά για την καλή συνεργασία και στήριξη που έχουν, όπως η συμμετοχή στην Εμποροβιοτεχνική Έκθεση Πιερίας με την παραχώρηση δωρεάν χώρου για την προβολή του έργου τους. Κατόπιν ανέφερε τις δράσεις και τα έργα που πραγματοποιούνται από τα 100 άτομα του Συλλόγου.
Η κα Μακρίδου με τη σειρά της συνεχάρη για το έργο που υλοποιείται και αναφέρθηκε στη συνεργασία του Δήμου Κατερίνης με το Σύλλογο ευχόμενη καλή συνέχεια και χρόνια πολλά. Τέλος, ακολούθησε μια πολύ ενδιαφέρουσα και ενημερωτική συζήτηση για το έργο, τις προθέσεις, τους σκοπούς ενός τόσο παραγωγικού και δημιουργικού Συλλόγου. Η επίσκεψη ολοκληρώθηκε με ξενάγηση στις αίθουσες, τα εργαστήρια και στους νέους ξενώνες, οι οποίοι μόλις αποπερατώθηκαν.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΓΕΝΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
03 Μάιος 2018, 09.55
-46-----Έγινε ελάχιστα αισθητός από τους κατοίκους και τους επισκέπτες μας Σεισμική δόνηση μεγέθους 4,6 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ σημειώθηκε σήμερα τα...
03 Μάιος 2018, 09.53
-------17Ποιοι κινδυνεύουν να πάρουν δίπλωμα στα 20 έτη Τους όρους και τις προϋποθέσεις για την οδήγηση, αλλά και τις ποινές για τυχόν εμπλοκή του 17χρονου σε...
03 Μάιος 2018, 09.51
--------48---- Η σορός του εντοπίστηκε σε υπαίθριο χώρο απέναντι από το ΟΑΚΑ Νεκρός εντοπίστηκε ο Μάριος Καλομοίρης, που αγνοείτο από τις 30 Απριλίου. Ο 48χρονος...
real-estate
pharmacy
ktel
phones
steile-arthro
astra
san-simera
Ο ΚΑΙΡΟΣ
ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΤΩΡΑ ΣΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ