Το καλοκαίρι έρχεται με 1.846 μόνιμες προσλήψεις

ΣΤΑ ΥΠ. ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ, ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΤΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ, ΣΕ ΔΕΔΔΗΕ,  ΕΛΤΑ & ΕΚΑΒ

Στα τέλη Ιουνίου αναμένεται να δημοσιευθεί η προκήρυξη του υπουργείου Δικαιοσύνης για την πρόσληψη 588 μόνιμων υπαλλήλων σε φυλακές της χώρας. Μεταξύ των ειδικοτήτων που αναμένεται να προκηρυχθούν είναι σωφρονιστικοί υπάλληλοι, προσωπικό εξωτερικής φρούρησης, γιατροί, νοσηλευτές, καθώς και κοινωνικοί λειτουργοί. Οι περισσότερες θέσεις - εκτιμάται πως αυτές θα είναι 557 - πρόκειται να καλυφθούν από υποψηφίους Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, ενώ οι υπόλοιπες από Πανεπιστημιακής και Τεχνολογικής Εκπαίδευσης.
Επιπλέον, στις αρχές του καλοκαιριού αναμένεται η προκήρυξη από το ΑΣΕΠ για τους 510 μόνιμους υπαλλήλους που θα προσληφθούν στα ΕΛΤΑ. Ανάμεσα στις ειδικότητες που θα ζητηθούν είναι 230 ταχυδρόμοι, 215 υπάλληλοι εσωτερικής εκμετάλλευσης, ενώ πρόκειται να προσληφθούν οδηγοί, διοικητικές ειδικότητες καθώς και μηχανοτεχνικοί. Αλλά 100 άτομα θα προσληφθούν αυτή τη φορά από τα ΕΛΤΑ Courier «Ταχυμεταφορές ΕΛΤΑ ΑΕ». Η προκήρυξη αναμένεται να δημοσιευθεί μέσα στον Μάιο και θα αφορά θέσεις πτυχιούχων καθώς και 80 θέσεις Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης.
Τον ίδιο μήνα κατά πάσα πιθανότητα θα εκδοθεί και η προκήρυξη για τις 200 μόνιμες θέσεις στο υπουργείο Πολιτισμού. Οι ειδικότητες που θα ζητηθούν είναι αυτές της Φύλαξης - Πληροφόρησης Ημερήσιων Φυλάκων Αρχαιοτήτων ΔΕ (θα προσληφθούν 120 άτομα) και των Νυχτοφυλάκων Αρχαιοτήτων ΔΕ (θα προσληφθούν 80 άτομα). Το επόμενο διάστημα πρόκειται να εκδοθεί και η προκήρυξη για τις 200 μόνιμες θέσεις εργασίας διοικητικού προσωπικού στο Ελληνικό Ανοιχτό Πανεπιστήμιο.
Μία από τις προκηρύξεις που έχει ανακοινωθεί εδώ και καιρό και αναμένεται στις αρχές του καλοκαιριού είναι αυτή για τις μόνιμες προσλήψεις στην κεντρική υπηρεσία του υπουργείου Μεταναστευτικής Πολιτικής και αφορά 50 άτομα. Στην πρόσληψη 40 μόνιμων υπαλλήλων θα προχωρήσει το επόμενο διάστημα το ΕΚΑΒ, με το αίτημα προς την ανεξάρτητη Αρχή να έχει ήδη κατατεθεί.
Τέλος, ο Διαχειριστής Ελληνικού Δικτύου Διανομής Ηλεκτρικής Ενέργειας (ΔΕΔΔΗΕ) αναμένεται να προσλάβει συνολικά 158 μόνιμους υπαλλήλους Πανεπιστημιακής, Τεχνολογικής και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης. Σύμφωνα με πληροφορίες, οι ειδικότητες που πρόκειται να ζητηθούν είναι μηχανικοί ΠΕ, τεχνολόγοι μηχανικοί ΤΕ, οικονομολόγοι ΠΕ, επιστήμονες πληροφορικής ΠΕ καθώς και τεχνικοί ΔΕ. Μάλιστα, οι περισσότερες θέσεις θα διατεθούν στην κατηγορία Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης (κυρίως ηλεκτροτεχνίτες και μηχανοτεχνίτες δικτύων).

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΓΕΝΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
03 Μάιος 2018, 09.55
-46-----Έγινε ελάχιστα αισθητός από τους κατοίκους και τους επισκέπτες μας Σεισμική δόνηση μεγέθους 4,6 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ σημειώθηκε σήμερα τα...
03 Μάιος 2018, 09.53
-------17Ποιοι κινδυνεύουν να πάρουν δίπλωμα στα 20 έτη Τους όρους και τις προϋποθέσεις για την οδήγηση, αλλά και τις ποινές για τυχόν εμπλοκή του 17χρονου σε...
03 Μάιος 2018, 09.51
--------48---- Η σορός του εντοπίστηκε σε υπαίθριο χώρο απέναντι από το ΟΑΚΑ Νεκρός εντοπίστηκε ο Μάριος Καλομοίρης, που αγνοείτο από τις 30 Απριλίου. Ο 48χρονος...
real-estate
pharmacy
ktel
phones
steile-arthro
astra
san-simera
Ο ΚΑΙΡΟΣ
ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΤΩΡΑ ΣΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ