Οι ξενοδόχοι της Πιερίας στην Κύπρο

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ «HOSPITALITY+» ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΞΕΝΟΔΟΧΩΝ ΠΙΕΡΙΑΣ

ΕΝΗΜΕΡΩΘΗΚΑΝ ΓΙΑ ΣΥΓΧΡΟ ΝΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΦΙΛΟΞΕΝΙΑΣ ΜΕ ΣΤΟΧΟ ΤΗΝ ΠΡΟΣΕΛΚΥΣΗ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΩΝ ΕΠΙΣΚΕΠΤΩΝ

Ολοκληρώθηκε με πολύ μεγάλη επιτυχία το επιμορφωτικό πρόγραμμα «Σύγχρονες Υπηρεσίες Φιλοξενίας στον Ξενοδοχειακό Τομέα- «Hospitality+», που διοργανώθηκε στη Λεμεσό της Κύπρου από 19 έως 23 Μαρτίου από την ΕΝΩΣΗ ΞΕΝΟΔΟΧΩΝ ΠΙΕΡΙΑΣ, στο πλαίσιο του ευρωπαϊκού προγράμματος ΕRASMUS+. Στην αποστολή συμμετείχαν δεκαπέντε ξενοδοχεία και μεταξύ των συμμετεχόντων ήταν η Πρόεδρος κα Ευαγγελία Ξυπτερά και ο Γ. Γραμματέας κος Ηρακλής Τσιτλακίδης.
Ο στόχος των επιμορφωτικών  σεμιναρίων ήταν η βελτίωση των παρεχόμενων υπηρεσιών από τους ξενοδόχους του νομού, και η προσέλκυση περισσότερων επισκεπτών στην περιοχή της Πιερίας γενικότερα.
Οι συμμετέχοντες είχαν την ευκαιρία κατά την διάρκεια της παραμονής τους στην μεγαλόνησο να ενημερωθούν για:
α. Θέματα ξενοδοχειακών ποιοτικών και λειτουργικών προτύπων.
β. Σύγχρονα εργαλεία μάρκετινγκ και κοινωνικά δίκτυα (social media).
γ. Επιτυχημένες επιχειρηματικές πρακτικές οι οποίες εφαρμόζονται από άλλες ξενοδοχειακές μονάδες της Κύπρου.
Επισκέφθηκαν επιλεγμένες ξενοδοχειακές μονάδες της περιοχής για ενημέρωση και επιτόπια παρακολούθηση του τρόπου λειτουργίας τους.
Ήρθαν σε επαφή και συζήτησαν με τοπικούς θεσμικούς φορείς του τουρισμού της Λεμεσού, θέματα που αφορούν την τουριστική ανάπτυξη και τρόπους αντιμετώπισης κοινών προβλημάτων. 
Επισκέφθηκαν  την περιοχή του όρους Τρόοδος και ενημερώθηκαν για θέματα εναλλακτικού τουρισμού.
Ξεναγήθηκαν σε σημεία ιστορικού και πολιτιστικού ενδιαφέροντος της περιοχής και είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν από κοντά την τοπική κουλτούρα της Κύπρου. 
Οι εντυπώσεις που αποκόμισαν οι συμμετέχοντες ξενοδόχοι είναι πολύ θετικές. Αποκόμισαν γνώσεις και εμπειρίες που θα τους βοηθήσουν να εφαρμόσουν νέες πρακτικές στα ξενοδοχεία τους, ενώ ταυτόχρονα μεταφέροντας τις πληροφορίες στους συναδέλφους ξενοδόχους επιτυγχάνεται ο στόχος για συνολικότερη βελτίωση της ανταγωνιστικότητας του τουριστικού προϊόντος.


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΓΕΝΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
13 Απρίλιος 2018, 12.56
power-of-love------------instagram-Το κοινό τους θέλει μαζί! Η Αθηνά Χρυσαντίδου και ο Δώρος Παναγίδης είναι ένα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια του Power of love, γι'αυτό και η ανάρτηση...
13 Απρίλιος 2018, 12.50
---------7--------pics Η θάλασσα ξέβρασε τη νεκρή φάλαινα στη Σαντορίνη. Το μήκος της ξεπερνούσε τα 9 μέτρα. Οι νέες εικόνες από το Ακρωτήρι κάνουν το γύρο του...
13 Απρίλιος 2018, 12.47
--15------------21- Δεκαπέντε χρόνια συμπληρώνονται σήμερα από την τραγωδία που συγκλόνισε πανελλήνιο, όταν 21 16χρονοι μαθητές, από το Μακροχώρι Ημαθίας, άφησαν την...
real-estate
pharmacy
ktel
phones
steile-arthro
astra
san-simera
Ο ΚΑΙΡΟΣ
ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΤΩΡΑ ΣΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ