Η εξαιρετική και αγαστή συνεργασία συνεχίζεται

ΕΘΙΜΟΤΥΠΙΚΕΣ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΔΙΟΙΚΗΤΗ ΤΗΣ ΧXIV ΤΘ ΤΑΞΙΑΡΧΙΑΣ ΛΙΤΟΧΩΡΟΥ
ΣΤΗΝ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ & ΤΟ ΔΗΜΑΡΧΟ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ


Εθιμοτυπικές επισκέψεις στην Αντιπεριφερειάρχη Πιερίας και τον Δήμαρχο Κατερίνης πραγματοποίησε ο νέος Διοικητής της ΧXIV ΤΘ Ταξιαρχίας Λιτοχώρου, Ταξίαρχος, Ζαχαρίας Ζαχαρόπουλος κατά τη διάρκεια της Μεγάλης Εβδομάδας.
Συγκεκριμένα, ο κ. Ζαχαρόπουλος συναντήθηκε με την Αντιπεριφερειάρχη Σοφία Μαυρίδου στο γραφείο της στην έδρα της Περιφερειακής Ενότητας Πιερίας, με την ευκαιρία της ανάληψης των νέων του καθηκόντων. Η Αντιπεριφερειάρχης καλωσόρισε το νέο Διοικητή στην Πιερία, τον συνεχάρη για την ανάληψη των καθηκόντων του και του ευχήθηκε να έχει υγεία, δύναμη και μία παραγωγική και αποτελεσματική θητεία.
Στη διάρκεια της συνάντησης, η κ. Μαυρίδου ενημέρωσε το νέο Διοικητή για τρέχοντα θέματα της περιοχής, εκφράζοντας τη βεβαιότητα για συνέχιση της αγαστής συνεργασίας που έχει η Περιφερειακή Ενότητα  Πιερίας με την ΧXIV ΤΘ Ταξιαρχία, τονίζοντας τη μεγάλη ευθύνη που φέρει το απαιτητικό έργο που αναλαμβάνει, με στόχο την προάσπιση των εθνικών συμφερόντων και την υπεράσπισης της Πατρίδας μας.
Η Αντιπεριφερειάρχης υπογράμμισε τη σημαντική προσφορά των Ενόπλων Δυνάμεων και κατέστησε σαφές ότι θα είναι αρωγός στη δύσκολη και υπεύθυνη αποστολή της ΧXIV ΤΘ Ταξιαρχίας Λιτοχώρου.
Εξάλλου, ο νέος Διοικητής της ΧXIV ΤΘ Ταξιαρχίας Λιτοχώρου επισκέφθηκε τον Δήμαρχο Κατερίνης Σάββα Χιονίδη στο γραφείο του στο Δημαρχείο. Ο Δήμαρχος διαβεβαίωσε το νέο Διοικητή ότι «ο Δήμος Κατερίνης θα είναι συνεργάτης και συμπαραστάτης στο έργο του, ενώ του ευχήθηκε εποικοδομητική θητεία, υγεία και κάθε επιτυχία στο υπεύθυνο έργο του».
Παράλληλα, αναφέρθηκε «στη διαχρονικά αγαστή – εξαιρετική συνεργασία του Δήμου Κατερίνης με την XXIV (ΤΘΤ) Λιτοχώρου».
Από την πλευρά του, ο κ. Ζαχαρόπουλος ευχαρίστησε τον Δήμαρχο «για την υποδοχή» ενώ τόνισε μεταξύ άλλων ότι: «το πνεύμα αυτής της εξαιρετικής συνεργασίας που προαναφέρθηκε θα συνεχιστεί και στη διάρκεια της δικής μου θητείας».

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΓΕΝΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
13 Απρίλιος 2018, 12.56
power-of-love------------instagram-Το κοινό τους θέλει μαζί! Η Αθηνά Χρυσαντίδου και ο Δώρος Παναγίδης είναι ένα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια του Power of love, γι'αυτό και η ανάρτηση...
13 Απρίλιος 2018, 12.50
---------7--------pics Η θάλασσα ξέβρασε τη νεκρή φάλαινα στη Σαντορίνη. Το μήκος της ξεπερνούσε τα 9 μέτρα. Οι νέες εικόνες από το Ακρωτήρι κάνουν το γύρο του...
13 Απρίλιος 2018, 12.47
--15------------21- Δεκαπέντε χρόνια συμπληρώνονται σήμερα από την τραγωδία που συγκλόνισε πανελλήνιο, όταν 21 16χρονοι μαθητές, από το Μακροχώρι Ημαθίας, άφησαν την...
real-estate
pharmacy
ktel
phones
steile-arthro
astra
san-simera
Ο ΚΑΙΡΟΣ
ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΤΩΡΑ ΣΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ