1.400 γιατροί και οδοντίατροι για ένα χρόνο στο ΙΚΑ

doctorsΣε 1.400 ανέρχονται οι συμβασιούχοι ιατροί και οδοντίατροι που θα προσληφθούν με σύμβαση μίσθωσης έργου στο ΙΚΑ ΕΤΑΜ για το χρονικό διάστημα των 12 μηνών. Σύμφωνα με την υπουργική απόφαση της υπουργού Εργασίας, κ. Λούκας Κατσέλη (ΦΕΚ 1806 17.11.2010, τεύχος Β’), το προσωπικό θα παρέχει έκτακτες ιατρικές υπηρεσίες σε ασφαλισμένους και συνταξιούχους του ιδρύματος σε διάφορες περιοχές της χώρας.
Οι συμβασιούχοι που θα προσληφθούν θα πρέπει να πληρούν τις ακόλουθες προϋποθέσεις:
- Να μην κατέχουν άλλη έμμισθη θέση στον δημόσιο τομέα ή σε Νομικό Πρόσωπο Δημοσίου Δικαίου.
- Να μην απασχολούνται σε ιδιωτικές κλινικές, ιδιωτικά εργαστήρια συμβεβλημένα με το ΙΚΑ ΕΤΑΜ ή να είναι μέτοχοι σε αυτά, οι ίδιοι, οι σύζυγοί τους και τα τέκνα τους.
- Να μην έχουν απολυθεί από το ΙΚΑ ΕΤΑΜ ή άλλο Φορέα Κοινωνικής Ασφάλισης εξαιτίας πειθαρχικού ή άλλου παραπτώματος.
- Να μην έχει καταγγελθεί η σύμβασή τους από το ΙΚΑ ΕΤΑΜ για αντισυμβατική συμπεριφορά από δόλο ή αμέλεια που αποδεικνύεται από έγγραφα στοιχεία του φορέα ή από δικαστική απόφαση.
- Να μην έχουν καταδικαστεί για κακούργημα και σε οποιαδήποτε ποινή για κλοπή, υπεξαίρεση, απάτη, εκβίαση, πλαστογράφηση, δωροδοκία.
- Να διαθέτουν γνώση χειρισμού Η/Υ.
- Να δηλώνουν τον χρόνο απόκτησης της ειδικότητάς τους.
- Να δηλώνουν την οικογενειακή τους κατάσταση.
Οι ιατροί και οδοντίατροι που θα προσληφθούν από το ΙΚΑ θα πρέπει να εργάζονται στα ιατρεία του ΙΚΑ ΕΤΑΜ ή στο ιδιωτικό τους ιατρείο για 27 ώρες την εβδομάδα. Το ωράριο μπορεί να είναι ελαστικό ή όχι και θα συμφωνηθεί από τους συμβαλλόμενους και τον προϊστάμενο διεύθυνσης της αντίστοιχης υγειονομικής υπηρεσίας.
Η δαπάνη που θα προκληθεί από τη συγκεκριμένη υπουργική απόφαση ανέρχεται στα 30.240.000 ευρώ και βαρύνει αποκλειστικά τον προϋπολογισμό του ΙΚΑ ΕΤΑΜ. Η συνολική .
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΓΕΝΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
22 Νοέμβριος 2017, 14.05
2017-11-22-12-07-14Αρχαιολόγοι ανακάλυψαν τα ερείπια ενός κάστρου 3.000 ετών στον πάτο της λίμνης Βαν - Η τοποθεσία, τα ευρήματα και οι αρχαίοι πολιτισμοί που αναπτύχθηκαν...
22 Νοέμβριος 2017, 14.03
bloomberg--------21--- Η καταιγίδα που προκάλεσε τον θάνατο 21 ανθρώπων στην Ελλάδα ήταν ένα φαινόμενο τροπικού είδους που αναπτύχθηκε στα ύδατα της Μεσογείου και...
22 Νοέμβριος 2017, 14.01
-17--------- Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, η 17χρονη -που έχει κάνει και απόπειρα αυτοκτονίας πριν έναν χρόνο-, εκμυστηρεύτηκε τα όσα άσχημα της συνέβαιναν στην ψυχολόγο...
real-estate
pharmacy
ktel
phones
steile-arthro
astra
san-simera
Ο ΚΑΙΡΟΣ
ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΤΩΡΑ ΣΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ