Προβλέψεις Ζωδίων

ΚΡΙΟΣ: Φίλε Κριέ, ένας από τους καλύτερους μήνες του χρόνου θα είναι o Φεβρουάριος για την συναισθηματική, οικογενειακή και ερωτική σου ζωή. Η συντροφικότητα, η φιλική διάθεση και η κατανόηση, θα είναι τα στοιχεία που θα ελκύσουν το πρόσωπο που έχει κερδίσει την καρδιά σου, αλλά και που θα προσφέρεις εσύ μέσα στη σχέση σου. Άφησε τα πράγματα να κυλήσουν ελεύθερα και δε θα χάσεις, καθώς οι ευκαιρίες να έρθεις αντιμέτωπος μ’ έναν κεραυνοβόλο έρωτα είναι ιδιαίτερα αυξημένες, αφού ο Ουρανός συνεχίζει την πορεία του στο ζώδιό σου και σε ευνοεί σημαντικά.


ΤΑΥΡΟΣ:
Αγαπητέ Ταύρε, οι πρώτες ημέρες του Φεβρουαρίου θα στρέψουν το ενδιαφέρον σου στις ενδοοικογενειακές σου υποχρεώσεις, στο σύντροφο και στα παιδιά σου, αν υπάρχουν. Εκμεταλλεύσου τις ημέρες κοντά στην Πανσέληνο, που θα πραγματοποιηθεί στον Λέοντα στις 7 του μήνα, για να βάλεις σε τάξη όποιες υποθέσεις εκκρεμούν, να κάνεις σημαντικές συζητήσεις με το σύντροφό σου και για να τακτοποιήσεις τις ανάγκες των παιδιών σου. Τώρα θ’ αναζητήσεις ευτυχισμένες στιγμές κοντά σε αγαπημένα σου πρόσωπα, θα θελήσεις να ψυχαγωγηθείς με φίλους, να κάνεις συγκεντρώσεις στο σπίτι σου, να διασκεδάσεις και θα νοιώσεις την ανάγκη να μπεις ενεργά στο παιχνίδι του έρωτα.


ΔΙΔΥΜΟΙ: Φίλε Δίδυμε, οι οικογενειακές σου υποχρεώσεις και ευθύνες από την αρχή του Φεβρουαρίου θα είναι αυξημένες και δεν υπάρχει περιθώριο να τις παραμελήσεις. Η ψυχραιμία και η κατανόηση στις όποιες αντιξοότητες σου παρουσιαστούν, θα παίξουν το μεγαλύτερο ρόλο, καθώς οι καταστάσεις θα επιφέρουν πιέσεις που θα χαρακτηριστούν ακραίες, δηλαδή ή θα είναι πολύ καλές ή θα είναι άσχημες. Αν η διάθεση σου δεν είναι συντροφική, οι διαμάχες θα σου δημιουργήσουν επιπλέον προβλήματα και ίσως να έχουν και τ’ αντίθετα αποτελέσματα από αυτά που περιμένεις. Ο Άρης που συνεχίζει την ανάδρομη πορεία του στην Παρθένο, σε συνδυασμό με την κίνηση του κυβερνήτη σου Ερμή, κατά το δεύτερο μισό του μήνα στους Ιχθείς, θα φέρουν στην επιφάνεια κάποια ζητήματα, που θα έχουν σχέση με το σπίτι, την οικογένεια και την ακίνητη περιουσία σου και θα πρέπει να βρεθούν άμεσες λύσεις, για να μην αντιμετωπίσεις στο μέλλον σοβαρότερα προβλήματα.


ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Αγαπητέ Καρκίνε, οι πρώτες ημέρες του μήνα θα επηρεάσουν τη συναισθηματική σου ζωή, καθώς διλήμματα, ερωτηματικά και απωθημένα θα έρθουν στην επιφάνεια για να σε βάλουν στη διαδικασία να τα ξεκαθαρίσεις. Η Πανσέληνος, που θα πραγματοποιηθεί στις 7 του μήνα στο ζώδιο του Λέοντα και η Αφροδίτη που συνεχίζει την κίνηση της στους Ιχθείς, θα σου δημιουργήσουν την ανάγκη να ασχοληθείς με την κρυμμένη πλευρά του εαυτού σου και τις αναμνήσεις που έχεις καλά φυλαγμένες. Από την άλλη, το πέρασμα της Αφροδίτης από τις 8 Φεβρουαρίου στο ζώδιο του Κριού, θα σε ωθήσει να διευρύνεις τον κύκλο των κοινωνικών σου γνωριμιών, να συναντήσεις φίλους και να κάνεις δημόσιες σχέσεις και γνωριμίες, καταστάσεις που θα σου χαρίσουν με κάποιο τρόπο σημαντικές επιτυχίες.


ΛΕΩΝ: Λέοντα, οι πρώτες ημέρες του Φεβρουαρίου σε βρίσκουν κοντά σε δικούς σου ανθρώπους, για να συζητήσεις μαζί τους θέματα που σε απασχολούν και ζητήματα που εκκρεμούν. Η προσωπική σου πορεία και η συναισθηματική σου ζωή θα σε προβληματίσουν έντονα, καθώς νοιώθεις ότι βρίσκεσαι σ’ ένα στάδιο που θέλεις να κάνεις ριζικές αλλαγές. Το πρώτο δεκαήμερο του μήνα, με την Πανσέληνο να πραγματοποιείται στο ζώδιό σου, θα έρθει στην επιφάνεια η δυσαρέσκειά σου για μία συναισθηματική σχέση που διατηρείς, καθώς αντιλαμβάνεσαι ότι κάποια πράγματα δεν λειτουργούν σύμφωνα με τις ανάγκες και τις επιθυμίες σου. Για κάποιους, ένας απρόσμενος έρωτας θα είναι η αφορμή να κλείσουν οριστικά μία φθαρμένη σχέση, που εδώ και καιρό φυτοζωεί.


ΠΑΡΘΕΝΟΣ:Φίλε Παρθένε, η γοητεία σου θ’ ασκήσει μεγάλη επιρροή στο αντίθετο φύλο και θα τονώσει την φιλαρέσκειά σου καθ’ όλη τη διάρκεια του Φεβρουαρίου. Ο μήνας αυτός θα είναι ο πιο ειδυλλιακός, αφού η θέση της Αφροδίτης στους Ιχθείς, μέχρι τις 8, θα σου αποδείξει ότι ο έρωτας δεν έχει όρια. Από τις 14 και μετά, ο κυβερνήτης σου Ερμής από το ίδιο ζώδιο, θα σε ωθήσει να πάρεις τις καταστάσεις στα χέρια σου και δεν θα ακούσεις κανέναν, παρά μόνο τον ίδιο σου τον εαυτό και επιθυμίες σου. Εάν είσαι ελεύθερος, θα θελήσεις να δημιουργήσεις τις κατάλληλες προϋποθέσεις για να αυξήσεις τις γνωριμίες σου, με σκοπό να προχωρήσεις σε μία αισθηματική σχέση. Τα έντονα πάθη σου θα εκδηλωθούν και ο πόθος να κατακτήσεις το πρόσωπο που σε ελκύει ερωτικά θα σε οδηγήσουν στη σύναψη ενός καινούργιου δεσμού. Αυτό θα είναι και το κύριο μέλημα σου αυτόν τον μήνα.


ΖΥΓΟΣ: Αγαπητέ Ζυγέ, οι κουβέντες με το σύντροφο και τα οικογενειακά σου πρόσωπα θ’ απορροφήσουν το ενδιαφέρον σου το πρώτο δεκαήμερο του μήνα, με τον Κρόνο να διανύει τις τελευταίες ημέρες της ορθής πορείας του στο ζώδιό σου και την κυβερνήτη σου Αφροδίτη, επίσης για τελευταίες ημέρες, να κινείται στους Ιχθείς, και θα τονίσουν τις δεσμεύσεις και τις υποχρεώσεις που έχεις απέναντί τους. Αυτές οι ημέρες είναι ιδιαίτερα καλές για να καλέσεις φίλους και αγαπημένα σου πρόσωπα στο σπίτι σου, να περάσεις όμορφα σε οικογενειακές συγκεντρώσεις και γενικότερα να έρθεις κοντά σε αυτούς που αγαπάς. Αν είσαι ελεύθερος, κοντά στην Πανσέληνο που θα πραγματοποιηθεί στις 7 στον Λέοντα, τόλμησε να δώσεις το πράσινο φως σε μία πρόσφατη αισθηματική σου γνωριμία να εξελιχθεί, δημιουργώντας τις ανάλογες συνθήκες για να έρθετε πιο κοντά. Οι συζητήσεις που θα κάνεις με τους δικούς σου ανθρώπους θα σε ανεβάσουν ηθικά και ψυχικά, θα θελήσεις να ασχοληθείς περισσότερο με τις ανάγκες του σπιτιού σου και θα μετακινηθείς για να συναντήσεις αγαπημένα σου πρόσωπα.


ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Με αυξημένες δραστηριότητες, γεμάτο πρόγραμμα και κοινωνικές υποχρεώσεις ξεκινάει ο Φεβρουάριος για εσένα, αγαπητέ Σκορπιέ. Οι φίλοι και τα αγαπημένα σου πρόσωπα θα είναι κοντά σου και μαζί θα περάσετε όμορφες στιγμές, με κοινές δραστηριότητες. Η αυτοπεποίθηση και το ηθικό σου θα είναι ιδιαίτερα ανεβασμένα, με την Αφροδίτη να παραμένει στους Ιχθείς μέχρι τις 8, γεγονός που θα σε ωθήσει να κάνεις νέες γνωριμίες και να έρθεις σ’ επαφή με ανθρώπους, που στην πορεία θα είναι ικανοί να στηρίξουν και να υποστηρίξουν τα θέλω και τα πιστεύω σου, τόσο σε επαγγελματικό όσο και σε προσωπικό επίπεδο. Οι συζητήσεις με το σύντροφο και τα οικογενειακά σου πρόσωπα θα απορροφήσουν το ενδιαφέρον σου και θα τονίσουν τις δεσμεύσεις και τις υποχρεώσεις που έχεις απέναντι τους.


ΤΟΞΟΤΗΣ: Αγαπητέ Τοξότη, η ψυχολογική πίεση που νοιώθεις, εξαιτίας των επαγγελματικών και των οικονομικών σου καταστάσεων, δεν θα πρέπει να γίνει η αιτία ώστε να διαταραχθούν οι οικογενειακές σου σχέσεις αυτόν το μήνα. Αφιέρωσε χρόνο στον εαυτό σου και στο σύντροφό σου το πρώτο δεκαήμερο του Φεβρουαρίου, κάνοντας μία μικρή απόδραση με σκοπό να έρθετε πιο κοντά, να ηρεμήσετε, να ξεκουραστείτε και για να βρεθεί ο κατάλληλος χρόνος, ώστε να αναζωπυρώσετε τον έρωτά σας. Η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί στον φιλικό για εσένα Λέοντα, στις 7 του μήνα, θα φέρει εξελίξεις στις συναισθηματικές και στις ερωτικές σου σχέσεις. Το δεύτερο δεκαπενθήμερο πρέπει να είσαι συγκροτημένος και οξυδερκής, για να προλάβεις αναπάντεχες εκπλήξεις, που μπορεί να φέρουν τα πάνω κάτω, στην κατά τα άλλα ήρεμη καθημερινότητά σου.


ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Φίλε Αιγόκερε, τα συναισθηματικά μπλεξίματα, οι αμφιβολίες, τα διλήμματα και τα ερωτηματικά θα είναι καταστάσεις που θα σε ταλαιπωρήσουν αυτό το μήνα. Παρόλο που επιθυμείς να δώσεις πνοή ανανέωσης στην προσωπική και επαγγελματική σου ζωή, λίγο οι καταστάσεις και λίγο το κομφούζιο που θα επικρατεί μέσα στο μυαλό σου, θα σε κάνουν αναβλητικό. Το διάστημα που η Αφροδίτη θα βρίσκεται στους Ιχθείς, μέχρι τις 8 του μήνα, είναι εντελώς ακατάλληλο για να πάρεις τελικές αποφάσεις για την πορεία του δεσμού σου, κυρίως εάν είσαι σε γάμο. Η δημιουργία μίας νέας σχέσης ή ακόμα και μίας κρυφής παράλληλης σχέσης, το μόνο που τελικά θα σου φέρει θα είναι επιπλέον προβλήματα, καθώς νοιώθεις εσωτερικά μπερδεμένος για το τι ακριβώς θα σε κάνει ευτυχισμένο.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Αγαπητέ Υδροχόε, έχεις ανάγκη από σωματική και πνευματική ανανέωση γι’ αυτό καλό θα είναι τον Φεβρουάριο να ασχοληθείς λίγο με τη φροντίδα του εαυτού σου, να αρχίσεις μία πιο υγιεινή διατροφή ή να ξεκινήσεις ένα πρόγραμμα γυμναστικής. Αφιέρωσε λίγο από τον ελεύθερο σου χρόνο στο να βγείς έξω με την παρέα σου για να διασκεδάσεις, ώστε να μπορέσεις να ξεφύγεις έστω και για λίγο από το άγχος, το στρες και τη ρουτίνα της καθημερινότητας, που σε έχει απορροφήσει το τελευταίο χρονικό διάστημα. Το πρώτο δεκαπενθήμερο του μήνα, με τον Ερμή στο ζώδιό σου, ευνοούνται οι δημόσιες σχέσεις, γι’ αυτό μην χάσεις τις ευκαιρίες που θα σου παρουσιαστούν, αντίθετα δημιούργησε τις κατάλληλες συγκυρίες, ώστε να διευρύνεις τον κοινωνικό σου περίγυρο.

 

ΙΧΘΕΙΣ: Ο Φεβρουάριος θα είναι ένας πολύ σημαντικός μήνας για εσένα, αγαπητέ Ιχθύ, σε όλα τα επίπεδα και ιδιαίτερα στα συναισθηματικά σου, μιας και θα σου δοθούν αρκετές ευκαιρίες, που θα πρέπει να εκμεταλλευτείς για να βελτιώσεις την προσωπική και συναισθηματική σου ζωή. Η γοητεία σου θα είναι αυξημένη, γεγονός που θα πολλαπλασιάσει τις κατακτήσεις σου και θα σε κάνει ακαταμάχητο. Με την Αφροδίτη στο ζώδιό σου μέχρι τις 8, εάν είσαι μόνος σου θα βρεθείς σε προνομιακή θέση, αφού οι γνωριμίες που θα κάνεις θα περιέχουν το άρωμα του έρωτα. Εκδήλωσε τα συναισθήματά σου, κάνε τον έρωτα προτεραιότητα και τόλμα να πραγματοποιήσεις τα όνειρά σου. Μια νέα γνωριμία θα έχει πολύ καλές προδιαγραφές, για να εξελιχθεί σε μακροχρόνιο δεσμό για κάποιους ελεύθερους του ζωδίου, ενώ για κάποιους άλλους μία φιλική σχέση θα πάρει πιο ερωτική μορφή.

Θα νιώσετε την ανάγκη να μοιραστείτε περισσότερα πράγματα με το ταίρι σας *Μην αφήσετε να σας επηρεάσουν εξωγενείς παράγοντες την σχέση σας *Εσείς που αναζητείτε το ιδανικό ταίρι θα έχετε την ευκαιρία να κάνετε μια αρκετά ενδιαφέρουσα γνωριμία η οποία θα σας χαροποιήσει
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΓΕΝΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
13 Απρίλιος 2018, 12.56
power-of-love------------instagram-Το κοινό τους θέλει μαζί! Η Αθηνά Χρυσαντίδου και ο Δώρος Παναγίδης είναι ένα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια του Power of love, γι'αυτό και η ανάρτηση...
13 Απρίλιος 2018, 12.50
---------7--------pics Η θάλασσα ξέβρασε τη νεκρή φάλαινα στη Σαντορίνη. Το μήκος της ξεπερνούσε τα 9 μέτρα. Οι νέες εικόνες από το Ακρωτήρι κάνουν το γύρο του...
13 Απρίλιος 2018, 12.47
--15------------21- Δεκαπέντε χρόνια συμπληρώνονται σήμερα από την τραγωδία που συγκλόνισε πανελλήνιο, όταν 21 16χρονοι μαθητές, από το Μακροχώρι Ημαθίας, άφησαν την...
real-estate
pharmacy
ktel
phones
steile-arthro
astra
san-simera
Ο ΚΑΙΡΟΣ
ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΤΩΡΑ ΣΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ